İçeriğe git

d3200 Almayı Düşünüyorum Düşünceleriniz Nelerdir?


ilyas aksim

Recommended Posts

Merhabalar yaklaşık 15 gündür makine araştırıyorum. Ancak bir türlü karar veremedim. Makine alma amacım 1.5 ay sonra bebek sahibi olacağız onun fotoğraflarını ve videolarını çekmek istiyoruz. Malum 30 yaşındayız doğru düzgün çocukluk fotoğrafımız yok. ilerleyen aşamada da gezi manzara fotoğrafları için düşünüyorum. Yaptığım araştırmalar sonucu giriş seviyesi canon 1100d (900TL), canon 1200d (1.199tl), nikon d3100 (1.049 tl), nikon d 3200 (1.299 tl) yi inceledim. yurtdışı ve yurt içindeki inceleme ve karşılaştırmalara baktım. Hepsinde açık ara nikon d 3200 önde. (dxomark,kiyas.la,snapsort sitelerine baktım). 900 tl lik (canon 1100d) bir makine ile başlayıp 1299 tl (nikon d3200) 'lik bir makinede karar kılmak üzereyim. Hatta aklıma yatma sebebi daha yeni üretim olması,yeni teknolojileri,fotoğraf ve video kaliteleri, düşük iso başarımları. Sizce mantıklı mı ? arada 400 tl fark var. Bana görüşlerinizi yazarsanız çok sevinirim.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ne alırsanız hayırlı olsun şimdiden. İyi düşünün. Bütçenizi az daha zorlatyın iyi birşey alın canon yada nikon veyahut pentax yani marka önemli değil. Ama bütçenizi zorlayın iyi bişi alın.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

mehmet bey bütçe zorlamanın bir sınırı olmadıgını farkettim çünkü pazarlama stratejisi sanırım 900'den başlayıp 10.000-20000 tl ye çıkıyor hep 100-200tl farkla. önemli olan benim şuanda işimi görebilecek birşey olması yukarıda hangi konuda kullanacağımı belirttim. nikon d3200 kötü müdür acaba bu konuda bilgi verebilirseniz sevinirim. araştırabildiğim kadarıyla bu 4 model arasında en iyi nikon d3200 gibi duruyor. uzman görüşlerinizi bekliyorum teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • Forum Editörü

Pardon yukarida belirttigim fiyatlar 18-55mm kit lensli fiyatlar. Sadece body dusunmuyorum elimde lens yok cunku daha yeni baslayacagimhayirlisiyla.

Bulduğunuz 1.300 TL fiyat, Nikon Türkiye garantili olanın fiyatı mı? Spot olarak 950-1.000 TL aralığında bulabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bulduğunuz 1.300 TL fiyat, Nikon Türkiye garantili olanın fiyatı mı? Spot olarak 950-1.000 TL aralığında bulabilirsiniz.

Umit hocam buldugum fiyat karfu karacasulu garantili bugun fotografium dan satin aldim. 950 tl ye de buldum dediginiz gibi spot ancak ne kadar guvenilir bilmiyorum ayrica bir soru cikarsa ugrasabilecegimi sanmadigimdan nikon turkiye garantili aldim. Ancak ileri ki alisverislerimde sizin de bildiginiz guvenli spot satis yapan varsa degerlendiririm. Gordum ki fotograf dunyasi objektifi bataryasi aksesuari ile derya deniz her zaman bu kadar yuksek fiyat odeyemem malum sartlar.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sende sohbete katıl

Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

  Only 75 emoji are allowed.

×   Eklediğiniz Link Otomatik Olarak Embed Çevrilmiştir..   Sadece yazı link haline çevir

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editörü Temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.