İçeriğe git

Merhaba Nikonturk ailesi ☺


fatih acar

Recommended Posts

Merhaba artık bende Nikon d7100 ile aranıza katıldım eski Canon 650d kullanıcısı olarak nikon da beni en çok cezbeden sağlamlık ve çift kart girişi olması fotograf yönünde canondan daha ileride olması zaten video ile hiç işim olmuyor bana fotograf yönünde çok başarılı bir body lazımdı ve bunu nikon d7100 ile buldum şimdilik nikon d7100+ tamron 17-50 kullanıyorum tekrardan nikon gerçekten çok sağlam geldi bana ilerleyen zamanlarda deneyimlerimi sizlerle paylaşacağım ☺☺

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Canon 650D de oynar başlıklı Ekra var. Ben sevmiyorum ekrandan bakıp da fotoğraf çekmeyi. Kadrajdan bakmak daha güzel bence. Yeni makineniz hayırlı olsun. İyi günlerde kullanınız. Güzel kareler bekliyoruz. Bir de, Gövde olarak daha ele oturuyor Nikon. Belki de bana öyle geliyor perde sesi bile farklı.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • Forum Editörü

Canon 650D de oynar başlıklı Ekra var. Ben sevmiyorum ekrandan bakıp da fotoğraf Çekmeyi. Kadrajdan bakmak daha güzel bence. Yeni makineniz hayırlı olsun. İyi günlerde kullanınız. Güzel kareler bekliyoruz. Bir de, GÖvde olarak daha ele oturuyor Nikon. Belki de bana Öyle geliyor perde sesi bile farklı.

DÖnebilen ekranlı bir D7200 veya D7100 Çok Çok iyi olurdu. D7200' ü yazdım Çünkü yeni Çıktı. Ona bu tür bir dÖnebilen arka LCD konabilirdi. Ne işime yarayacak dersen; Örneğin, kamerayı yer seviyesinde tutarak inanılmaz kadrajlarda fotoğraf Çekebilirsin. Ya da bir camii iÇinde kubbenin fotoğrafını Çekmek iÇin kamerayı yere yatırıp, bu dÖnebilen LCD ekranı sayesinde kameranın hangi aÇıyı gÖrdüğünü kontrol ederek ve kamera yerde olduğu iÇin titretme ihtimali de olmadan muhteşem fotoğraflar Çekilebilir. Keşke D7000 ve diğer serilerde de dÖnebilen LCD ekran kullanılsaydı.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Döner ekran insanların %95i için gereksiz bişeydir. Ancak gün gelir hayat kurtarır.

Teknisyen gözüyle bakınca öyle döner şeyler falan riskli bozulmaya yatkın şeyler hoşuma gitmez ama benim kameramda olmasını çok isterdim çünkü bazen çok işe yarıyor.

Döner başlık standart, ayrılabilir LCD opsiyon olmalı. Yıl 2015 oldu artık kablosuz veri transferi falan çinden alınacak 10-15$ lık cihazlarla yapılır oldu.

Şuanki kamera teknolojisini halen mağradan çıkma olarak görüyorum (sensör teknolojisi hariç).

Bu arada hoşgeldiniz

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sende sohbete katıl

Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

  Only 75 emoji are allowed.

×   Eklediğiniz Link Otomatik Olarak Embed Çevrilmiştir..   Sadece yazı link haline çevir

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editörü Temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.