Guest noyan noyan Oluşturuldu: Mart 18, 2015 Paylaş Oluşturuldu: Mart 18, 2015 Merhaba arkadaşlar,İsmim noyan mersindenim, yaşım 28 herkese selamlar.Bir çanta arıyorum hem fotoğraf makinamı ve bir iki lensimi, birde bir tarafta da 15" laptop taşımak için.Belki aranızda kullanan vardır diye tavsiye almak istedim. Yardımcı olursanız çok sevinirim.Makina nikon d90 70-300 ve 18,105 var sarj aleti falan bir kaç parça daha var.Peşinen teşekkürler, Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Mart 18, 2015 gönderildi Paylaş Mart 18, 2015 gönderildi lowerpro fastpack 250 gibi modeller son derece sağlam güven veren şeyler.Ayırmak istediğin bütçe nedir? 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest noyan noyan Mart 18, 2015 gönderildi Paylaş Mart 18, 2015 gönderildi lowerpro fastpack 250 gibi modeller son derece sağlam güven veren şeyler.Ayırmak istediğin bütçe nedir?Gökhan bey 150-250 arası düşünüyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erk@n 10 Mart 18, 2015 gönderildi Paylaş Mart 18, 2015 gönderildi Merhaba. Bende yeni bir çanta aldım,çok memnunum. Kendisi ''lowepro transit backpack 350 aw'' dır. İncelenmeye müsaittir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orçun Edipoğlu 437 Mart 19, 2015 gönderildi Paylaş Mart 19, 2015 gönderildi Ben de bilgisayar ve fotoğraf makinemi bir arada taşıyabileceğim bir çanta arıyordum. Bunu satın aldım memnun muyum, memnunum açıkcası. ihtiyaçlarımı karşılıyor... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zülfü Mehmet ÖZÇİFÇİ 355 Mart 19, 2015 gönderildi Paylaş Mart 19, 2015 gönderildi powerpro sahibinden coma bakın uygun fiyata bulursunuz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ozgur 1 Mart 19, 2015 gönderildi Paylaş Mart 19, 2015 gönderildi Lowepro runner 350aw de güzel çanta.sahibinden de İzmir'de bir arkadaş satıyor du geçen uygun fiyata bir bakın isterseniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
muhammed ayter 74 Mart 22, 2015 gönderildi Paylaş Mart 22, 2015 gönderildi noyan noyan, bende tam istediğin gibi bir çanta var.Şuradan inceleyebilirsin : http://www.manfrotto.com/product/0/MB%2BPL-3N1-35/_/Pro_Light_Camera_Backpack%3A_3N1-35_PLDilersen bunu sana satabilirim. çünkü neredeyse hiç kullanmıyorum. Son derece temizdir. Zira 2 yada 3 sefer kullanmışımdır. Seni ziyadesiyle mutlu edecektir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın