selim kocer 6 Oluşturuldu: Mart 23, 2015 Paylaş Oluşturuldu: Mart 23, 2015 An itibari ile bende araniza d7100 + 18-200 VRII kit ile katilmis bulunmaktayim. Kullanma kilavuzunu okumaya basladim ilk slr makinem.Her turlu tavsiye icin simdiden tesekkurler.Iyi forumlar 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
resul diler 32 Mart 23, 2015 gönderildi Paylaş Mart 23, 2015 gönderildi Hayırlı olsun makineniz. Bende daha acemisiyim makinenin elimden geldiğince kurcalıyorum. Tekrar hoşgeldiniz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zülfü Mehmet ÖZÇİFÇİ 355 Mart 23, 2015 gönderildi Paylaş Mart 23, 2015 gönderildi Bol bol fotoğraf çekin. Ben kullanma kılavuzuna pek bakmadım daha. Kafama takılan yer oldumu bakıyordum. Şimdiye kadar bir kaç defa bakmışlığım var. Fotoğraf çekin takıldığınız yer oldumu burda gönüllü arkadaşlar hazırlar. Yinede okumak araştırmak daha güzel tabi.Hayırlı olsun. Hoşgeldiniz. Kaysı fotoğraflarınızı bekleriz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sewenone 0 Mart 28, 2015 gönderildi Paylaş Mart 28, 2015 gönderildi Canon 7D den D7100 e geçtim fakat her deklanşöre bastigimda arkadaki bilgi ekrani kapaniyor bunu istemiyorum ayarini bilen varmi acaba ??? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
metin genç 0 Mart 28, 2015 gönderildi Paylaş Mart 28, 2015 gönderildi An itibari ile bende araniza d7100 + 18-200 VRII kit ile katilmis bulunmaktayim. Kullanma kilavuzunu okumaya basladim ilk slr makinem.Her turlu tavsiye icin simdiden tesekkurler.Iyi forumlarselim kocer makinayı kaça aldınız ve nerden aldınız ben de almayı düşünüyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
selim kocer 6 Mart 29, 2015 gönderildi Yazar Paylaş Mart 29, 2015 gönderildi Beyaz rusya minsk te ikamet ediyorum 1500$ a aldim kit olarak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın