Tolgahan Ünyeli 1 Oluşturuldu: Mart 30, 2015 Paylaş Oluşturuldu: Mart 30, 2015 Öncelikle merhabalar,Aranızda yeni olsamda uzun süredir forumu takipteydim.17 Aydır D5100 18/55 vr 55 /200 vr set kullanıcısıyım.Artık hevesmıdır yoksa gerçekten ihtiyac duyduğumdanmıdır bilemiyorum yeni set arayışındayım.Nasıl oldu bilmesemde D610 a karşı bır sıcaklık oluştu ve şu an body olarak başka tavsiye olmazsa kararım D610 dur . Peki lens olarak ne seçmeliyim ? Hobim olan modifiye araçları çekmek amacım. Manzara, potre ve zaman zaman da makro çekımler olabılır. Lens Öneriniz Nedir ? Almanya ve Japonyada yaşayan akrabalarım mevcut..Varsayalım oradan aldırdık Türkiyeye Kargo ile gelmesinde bir sıkıntı olurmu gümrükten nasıl yırtarız ? Karışık Oldu Ama Hepinize Teşekkür Ederim. Yanlış ürün Alıp Vitrinde Saklamak İstemiyorum . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recep YAZICI 261 Mart 30, 2015 gönderildi Paylaş Mart 30, 2015 gönderildi Çok büyük bir olasılıkla gümrüğe takılır ve en masum haliyle %18 vergi ödersiniz. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolgahan Ünyeli 1 Mart 30, 2015 gönderildi Yazar Paylaş Mart 30, 2015 gönderildi Çok büyük bir olasılıkla gümrüğe takılır ve en masum haliyle %18 vergi ödersiniz.hesap kıtap yapmak şart yani pekı lens ve body konusunda ne önerirsiniz ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recep YAZICI 261 Mart 30, 2015 gönderildi Paylaş Mart 30, 2015 gönderildi Lens öneremem ( Tecrübem yok ) Ancak D610 çok güzel bir gövde. Yanına Tamron 24-70 f2.8 olabilir düşüncesindeyim. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolgahan Ünyeli 1 Mart 30, 2015 gönderildi Yazar Paylaş Mart 30, 2015 gönderildi Teşekkurler recep bey Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
resul diler 32 Mart 30, 2015 gönderildi Paylaş Mart 30, 2015 gönderildi Çok büyük bir olasılıkla gümrüğe takılır ve en masum haliyle %18 vergi ödersiniz. Abi bu vergilerden Çektiği nedir milletin Yurt dışı fiyatlarıyla aramızda uÇurum var resmen. Yurt dışına yerleşesi geliyor insanın. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Turan Babacan 211 Mart 30, 2015 gönderildi Paylaş Mart 30, 2015 gönderildi Yanlarında getirirlerse sorun olur mu acaba? Hemen eline geçmez ama geldiklerinde ellinde olur. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recep YAZICI 261 Mart 30, 2015 gönderildi Paylaş Mart 30, 2015 gönderildi Yanında sıkıntı olmaz. En azından boynuna asıp rahat rahat giriş yapabilir. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolgahan Ünyeli 1 Mart 30, 2015 gönderildi Yazar Paylaş Mart 30, 2015 gönderildi Kendisi olmasada Tır sirketleri var almanyadan sık sık tır yolluyorlar aslında dediginiz gibi yollayabilir :-) Almanyadan sitelere bakalım ozaman Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Mart 31, 2015 gönderildi Paylaş Mart 31, 2015 gönderildi Kişi yurtdışından gelirken şöyle bişeyle gelebilirGirerken hepsi benim ben fotoğrafçıyım demesi yeterli olur çokda uğraşmazlar.D5100 güzel kamera kullandığınız lensler standart lensler. Belki farklı lensler kullansanız FX e geçmeye ihtiyacınız dahi olmayacak. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolgahan Ünyeli 1 Mart 31, 2015 gönderildi Yazar Paylaş Mart 31, 2015 gönderildi Almanyadaki alisveris sayfalarini arastirdim fakat bizden cok da farkli bi fiyat yok Ulkemizden almak mantikli geldi bana. Onerinize cok tesekkurler gokhan bey Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın