Melih 29 Oluşturuldu: Nisan 4, 2015 Paylaş Oluşturuldu: Nisan 4, 2015 Fuarda bir bulusma organizasyonu yapabilirmiyiz arkadaslar. Cumartesi ve pazar 129/A stantında olacağım gelen arkadaşları beklerim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zülfü Mehmet ÖZÇİFÇİ 355 Nisan 4, 2015 gönderildi Paylaş Nisan 4, 2015 gönderildi nikon varmıymış bu sene geçen sene sergi açmadı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Nisan 6, 2015 gönderildi Paylaş Nisan 6, 2015 gönderildi Herhangi bir davetiye bişey lazım mı? Biraz fazla koptuk fuarlardan falan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deniz Tuna 48 Nisan 6, 2015 gönderildi Paylaş Nisan 6, 2015 gönderildi Son gün dündü. İçeriye girmek için davetiye gerekiyordu fakat oradan 15 TL'ye de alabilirdiniz. Ayrıca Nikon sergi açmamış. Ben giderken yurt dışındaki fuarlar gibi zannetmiştim ama öyle değil. Düşüncem yeni çıkan ekipmanları vs. denemek, eğitici sunumlara katılmaktı fakat öyle olmadı. çoğunluğu katalog ve baskı firmalarından oluşuyor. Fuar daha çok profesyonel olarak çalışanlara hitap ediyordu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cabir ÇAYCIOĞLU 211 Nisan 6, 2015 gönderildi Paylaş Nisan 6, 2015 gönderildi Herhangi bir davetiye bişey lazım mı? Biraz fazla koptuk fuarlardan falanHayyamdan bir davetiye aldım gittim. Girişte davetiye soruyorlar. Fuarda bir cacık yok bir şey kaybetmedin yani gökhan İyi ki gitmemişsin... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın