hampaar kartuyan 0 Oluşturuldu: Nisan 4, 2015 Paylaş Oluşturuldu: Nisan 4, 2015 Merhaba arkadaşlar ;Rusya'ya ufak bir gezi planlıyorum. Rusya'da b&h,adorama vb gibi Nikon bulabileceğim bir elektronik mağaza zinciri var mı bildiğiniz?Teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orçun Edipoğlu 437 Nisan 4, 2015 gönderildi Paylaş Nisan 4, 2015 gönderildi Ben makinemi zamanında eldorado'dan almıştım. Başka mağzalarda bulabilirsin. Gerçi ne bulacağın nereye, hangi şehire gideceğinle de alakalı bir durum... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
selim kocer 6 Nisan 4, 2015 gönderildi Paylaş Nisan 4, 2015 gönderildi yandex.ru marketten arastirin. En uygun fiyatlari ordan bulabilirsiniz.Moskova ya gidecekseniz gorbushka ya gidin mutlaka. Moskovanin dogubank i 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hampaar kartuyan 0 Nisan 5, 2015 gönderildi Yazar Paylaş Nisan 5, 2015 gönderildi yandex.ru marketten arastirin. En uygun fiyatlari ordan bulabilirsiniz.Moskova ya gidecekseniz gorbushka ya gidin mutlaka. Moskovanin dogubank i ürünleri nasıl sizce güvenilir mi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hampaar kartuyan 0 Nisan 5, 2015 gönderildi Yazar Paylaş Nisan 5, 2015 gönderildi Ben makinemi zamanında eldorado'dan almıştım. Başka mağzalarda bulabilirsin. Gerçi ne bulacağın nereye, hangi şehire gideceğinle de alakalı bir durum... Orçun Bey hangi şehir de sizin aldığınız bu mağaza acaba? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orçun Edipoğlu 437 Nisan 5, 2015 gönderildi Paylaş Nisan 5, 2015 gönderildi Eldorado ve şimdi adını hatırlamadığım bir kaç tane zincir mağaza var. Bunlar bizdeki teknosa veya medya mark gibi mağazalar. Hemen hemen her şehirde bulabilirsin. Şehirin büyüklüğüne göre ve mağazanın yerine göre ürün çeşitliliği değişir. Ben D40 makinemi omsk'tan almıştım. Güvenilir midirler, D40 makinem hala çalışıyor. Kaldı ki normal koşulların dışında kullandım aleti. Sibiryada -25 dereceden Afganistanın +50 derece çöl sıcağında kullandım. 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
selim kocer 6 Nisan 5, 2015 gönderildi Paylaş Nisan 5, 2015 gönderildi Ben ve arkadaslarim cok alisveris yaptik sorun yasamadik. %20 daha fazla verip eldorado dan da alabilirsiniz. Teknosa ve dogubank gibi dusunun. Urunu kapali paket alirsaniz bence bir sikinti olmaz. Karar sizin. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın