Sinan celik 0 Oluşturuldu: Nisan 18, 2011 Paylaş Oluşturuldu: Nisan 18, 2011 Basliktan da okundugu gibi d300 um ne yazikki nehire dustu ama en azindan tuzlu su olmadigi icin oksitlenme olmadigini umuyorum. 3 gun kaloriferin yaninda biraktim ve objektifimi baska bir bodyde denedim sorunsuz bir sekilde calisiyor. Makinem aciliyor, arkadaki lcd calisiyor fakat ust taraftaki lcdde "Err" yazisi yanip sonuyor makineyi yada karti resetleyemiyorum ve objektifi de okumuyor. Herhangi bir tavsiyeniz var mi ? yardimlariniz icin tesekkurler simdiden Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Nisan 18, 2011 gönderildi Paylaş Nisan 18, 2011 gönderildi Merhabalar İlk yapmanız gereken o makınayı calıstırmadan sokulup boardların temızlenmesı gerekmektedir yanı soylenmesı gerekırse makınaya batarya takmanız bile hata.. Makınanın Okuyucuları'da problem olması buyuk olasılık bu kart okuyucu ayaklar lens cpu ayakları gibi diger ayaklar olabilir anlıycagınız makinayı bi servise goturup boardlarının kimyasal su ile temizlenip kurutularak takılması gerekıyor.. bence fazla batarya takılı tutmayın..saygılar.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sinan celik 0 Nisan 19, 2011 gönderildi Yazar Paylaş Nisan 19, 2011 gönderildi makineyi sudan cikarttigim gibi bataryasini cikarmistim 3 gun iyice kuruduktan sonra takip denedim. Fransanin ufak bi sehrinde oldugum icin burada yapabilecek kimse yok o yuzden istanbula yollicam ins. cok fazla parcanin degismesi gerekmez =/ tesekkurler yardiminiz icin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Nisan 19, 2011 gönderildi Paylaş Nisan 19, 2011 gönderildi Yaptıgınız güzel ancak kurudukdan sonra illakı fazla olmasada sudan kaynaklanan oksitler olucaktır. Makınanın sokulup boardlarının temızlenmesı gerekiyor göndermeniz sizin ıcın iyi olacaktır..Fazla bir mastaf olacagını zannetmem parça degısımıde..saygılar.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sinan celik 0 Mayıs 31, 2011 gönderildi Yazar Paylaş Mayıs 31, 2011 gönderildi Arkadaslar haber vermeyi unutmusum kusura bakmayin. Ust lcd nin baglantilarinda kisa devreden dolayi bir yanma olmus o degisti ve butun devreler temizlendi 300 tl ye 10.000 bakim yapilmis gibi tertemiz sorunsuz eskisi gibi calisiyor artik =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Haziran 6, 2011 gönderildi Paylaş Haziran 6, 2011 gönderildi Geçmiş Olsun Sevindim Problemin giderilmiş olmasına Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın