Emel Uslu 8 Oluşturuldu: Nisan 19, 2015 Paylaş Oluşturuldu: Nisan 19, 2015 Herkese Merhabalar...Fotoğraf benim için bir tutku, tam bir fotoğraf aşığıyım. Fotoğrafa ilgim çok küçük yaşlarımdan beri başladı. Yaşımı tam olarak hatırlamıyorum bile o derece küçüğüm işte:) Hayatımın büyük bir bölümü objektif önünde geçti diyebilirim. Bir ajansta profesyonel olarak modellik yapıyordum. (Kısa bir süre önce bıraktım.) Zamanla objektifin arkasında olmayı, önünde olmaya tercih etmeye başladım. 5 yıldır da profesyonel fotoğraf makinesi kullanıyorum.Bir Nikon kullanıcısıyım. Portre fotoğrafları çekmeye bayılıyorum.Bu tarz sitelerin insanlar arasında iletişimi ve fotoğraf sanatına oldukça katkısı olduğuna inanıyorum. Son zamanlarda fotoğraf sanatına ilginin giderek arttığını gözlemiyorum.Bu da beni oldukça mutlu ediyor. Neyse lafı fazla uzattım sanırım, uzun lafı kısası; müsadeniz olursa bende aranıza katılmak istiyorum. çok fazla yer kaplamam şöyle bir köşeye kıvrılırım:) İyi pazarlar, hoş sohbetler... 5 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zülfü Mehmet ÖZÇİFÇİ 355 Nisan 19, 2015 gönderildi Paylaş Nisan 19, 2015 gönderildi Hoş geldiniz. Güzel portrelet ve izmirden kareler bekliyoruz. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ertan Ozturk 546 Nisan 19, 2015 gönderildi Paylaş Nisan 19, 2015 gönderildi Hoşgeldiniz 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cabir ÇAYCIOĞLU 211 Nisan 19, 2015 gönderildi Paylaş Nisan 19, 2015 gönderildi Hoşgeldiniz... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Turan Babacan 211 Nisan 19, 2015 gönderildi Paylaş Nisan 19, 2015 gönderildi Hoşgeldiniz. Hatay'daki Vecdi Gönül Lisesinde 96-99 yıllarında okuyan Emre Uslu'yu tanıyormusunuz? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
resul diler 32 Nisan 19, 2015 gönderildi Paylaş Nisan 19, 2015 gönderildi Hoşgeldiniz 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Ümit Alper TÜMEN 756 Nisan 19, 2015 gönderildi Forum Editörü Paylaş Nisan 19, 2015 gönderildi Hoşgeldiniz 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emel Uslu 8 Nisan 20, 2015 gönderildi Yazar Paylaş Nisan 20, 2015 gönderildi Hoşgeldiniz. Hatay'daki Vecdi Gönül Lisesinde 96-99 yıllarında okuyan Emre Uslu'yu tanıyormusunuz?Hayır, tanımıyorum maalesef:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın