TOLGA ILGIM 1 Oluşturuldu: Nisan 19, 2015 Paylaş Oluşturuldu: Nisan 19, 2015 Merhaba arkadaşlar ;D5100 İçin çok pahalı olmayan ve çokta aşırı bir kaliteye sahip olmayan bir el mikrofonu arıyorum. Genelde baktıklarım hep gövdeye takılabiliyor ben elimde kullanabileceğim ve minumum 2-3 metre kablo uzunluğu olan bir mikrofon arıyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Turan Babacan 211 Nisan 19, 2015 gönderildi Paylaş Nisan 19, 2015 gönderildi Carol Dinamikleri araştırın. 80-100 TL arası bir şey olacak.En sonda mikrofonlarla bir test yapıyorlar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TOLGA ILGIM 1 Nisan 20, 2015 gönderildi Yazar Paylaş Nisan 20, 2015 gönderildi Carol Dinamikleri araştırın. 80-100 TL arası bir şey olacak.En sonda mikrofonlarla bir test yapıyorlar. Hocam videodaki bahsettikleri mikrofon'a ulaştım 36 liradan satılıyor. Anladığım kadarı ile dslr makinalar ile uyumlu sanırım değil mi ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Turan Babacan 211 Nisan 20, 2015 gönderildi Paylaş Nisan 20, 2015 gönderildi Jack girişi küçük ise uyumludur. Büyük ise küçükltmek içinjack küçültme aparatı takılması gerekir. Ama mümkünse küçük jack al. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın