TOLGA ILGIM Oluşturuldu: Nisan 19, 2015 Oluşturuldu: Nisan 19, 2015 Merhaba arkadaşlar ;D5100 İçin çok pahalı olmayan ve çokta aşırı bir kaliteye sahip olmayan bir el mikrofonu arıyorum. Genelde baktıklarım hep gövdeye takılabiliyor ben elimde kullanabileceğim ve minumum 2-3 metre kablo uzunluğu olan bir mikrofon arıyorum. Alıntı
Turan Babacan Nisan 19, 2015 gönderildi Nisan 19, 2015 gönderildi Carol Dinamikleri araştırın. 80-100 TL arası bir şey olacak.En sonda mikrofonlarla bir test yapıyorlar. Alıntı
TOLGA ILGIM Nisan 20, 2015 gönderildi Yazar Nisan 20, 2015 gönderildi Carol Dinamikleri araştırın. 80-100 TL arası bir şey olacak.En sonda mikrofonlarla bir test yapıyorlar. Hocam videodaki bahsettikleri mikrofon'a ulaştım 36 liradan satılıyor. Anladığım kadarı ile dslr makinalar ile uyumlu sanırım değil mi ? Alıntı
Turan Babacan Nisan 20, 2015 gönderildi Nisan 20, 2015 gönderildi Jack girişi küçük ise uyumludur. Büyük ise küçükltmek içinjack küçültme aparatı takılması gerekir. Ama mümkünse küçük jack al. Alıntı
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın