hampaar kartuyan 0 Oluşturuldu: Nisan 23, 2015 Paylaş Oluşturuldu: Nisan 23, 2015 Merhaba arkadaşlar ;Böyle bir çekim yapılmak istense enstantane değeri ortalama olarak ne olmalı sizce?Teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Nisan 24, 2015 gönderildi Paylaş Nisan 24, 2015 gönderildi A modu, 50mm lens, ISO:800, F2.8, sıralı çekim.Booooooolllca photoshop. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orçun Edipoğlu 437 Nisan 24, 2015 gönderildi Paylaş Nisan 24, 2015 gönderildi (düzenlendi) bu fotoğrafı ben uzun süre evvel görmüştüm. hatta adam nasıl çektiğini falan anlatıyordu. dur bakayım bulabilecek miyim gene?-/-vallaha buldum. fotoğraf Von Wong emmiye aitmiş. konuyla ilgili yazıda hemen şuradaymış... Nisan 24, 2015 - Orçun Edipoğlu tarafından düzenlendi 4 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın