uğur özsemerci 0 Oluşturuldu: Nisan 26, 2015 Paylaş Oluşturuldu: Nisan 26, 2015 Efendim, dış mekan çekimlerinde young nuo flash kullanıyorum ve memnunum , ancak ışığı tamamen kontrolüm altında tutmak için kesintisiz ışık veren ıcelight yada ona benzer bir ekipman almayı düşünüyorum, sizce gereksiz bir masrafmı olur, yoksa çekim tekniğime daha olumlu katkılarımı olur, şimdiden teşekkürler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zülfü Mehmet ÖZÇİFÇİ 355 Nisan 27, 2015 gönderildi Paylaş Nisan 27, 2015 gönderildi Şimdi mantiken düşünürsek ışık olmadan fotoğraf olmaz. ışığın yetersiz kaldığını düşünüyorsanız alabilirsiniz. ustalar size yardımcı olacaktır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mitharas 2 Mayıs 8, 2015 gönderildi Paylaş Mayıs 8, 2015 gönderildi ıcelight Kapalı Mekanlarda Güzel Sonuç Verir Fakat Dış çekimlerde Flaş ve reflektör Vazgeçilmezdir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikontürk 7 Mayıs 8, 2015 gönderildi Paylaş Mayıs 8, 2015 gönderildi Türkiye'nin güneşinde harici tepe flaşları ve icelight bi yere kadar yeterli olabilir. Mobil paraflaş bu iş için en mantıklı çözüm. çünkü coğrafyadaki güneşin durumu belli. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın