ethem öncü 0 Oluşturuldu: Nisan 27, 2015 Paylaş Oluşturuldu: Nisan 27, 2015 D800E Odaklama sorunu (Vizörden odaklama yapmıyor fakat lcd'den yapıyor)Makinemde böyle bir sorun oluştu. Arızası sizce ne olabilir?AF Motoru sorunlu desem lcd ekranda yapıyor. vizörden bakınca beyaz alanlara, ortada bir çatlak gibi çizgi var acaba o mudur?Tecrübeli bilgi sahibi dostlarımın tavsiye fikirleirni bekliyorum acaba ne kadara mal olur? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
turkstockfotograf 83 Nisan 27, 2015 gönderildi Paylaş Nisan 27, 2015 gönderildi Merhaba,Sorun vizörden bakınca flu görünüyor ama çektiği fotoğraf düzgünse vizörün yanında küçük çevrilecek diopter ayar düğmesi var. Denklanşöre yarım basıp vizörden bakarak görüntü netleşene kadar diopteri yavaş yavaş çevirin. çatlaktan kastınızı anlamadım. Biraz daha açıklayabilir misiniz? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ethem öncü 0 Nisan 27, 2015 gönderildi Yazar Paylaş Nisan 27, 2015 gönderildi Merhaba,Sorun vizörden bakınca flu görünüyor ama çektiği fotoğraf düzgünse vizörün yanında küçük çevrilecek diopter ayar düğmesi var. Denklanşöre yarım basıp vizörden bakarak görüntü netleşene kadar diopteri yavaş yavaş çevirin. çatlaktan kastınızı anlamadım. Biraz daha açıklayabilir misiniz?Hayır odometriden değil. Hiç odaklama yapmıyor.çatlağa gelince ışığı yandan yediği zaman objektif daha da bariz belli oluyor.Tahminim o ki hasar gören parça nedeni ile sistem vizdörden ölçümü yapamıyor ama görüntüyü ekrana aktarınca ölçümü yapabiliyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikontürk 7 Nisan 27, 2015 gönderildi Paylaş Nisan 27, 2015 gönderildi Hasar derken?Gövdede hasar varsa bir teknisyene başvurmak en mantıklı olanıdır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Nisan 28, 2015 gönderildi Paylaş Nisan 28, 2015 gönderildi Öyle sanıyorum ki anlatım/anlama eksikliği var.En yakın servise gidip orda bir bilene sorunu izah etmenizi tavsiye ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alicanhazir 0 Nisan 13, 2018 gönderildi Paylaş Nisan 13, 2018 gönderildi @ethem öncü aynı sorun bende de var sorunu çözebildiniz mi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
furkancicek 0 Ekim 20, 2018 gönderildi Paylaş Ekim 20, 2018 gönderildi hocam bende de aynı sorun var çözebilen oldu mu ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın