ethem öncü Oluşturuldu: Nisan 27, 2015 Oluşturuldu: Nisan 27, 2015 D800E Odaklama sorunu (Vizörden odaklama yapmıyor fakat lcd'den yapıyor)Makinemde böyle bir sorun oluştu. Arızası sizce ne olabilir?AF Motoru sorunlu desem lcd ekranda yapıyor. vizörden bakınca beyaz alanlara, ortada bir çatlak gibi çizgi var acaba o mudur?Tecrübeli bilgi sahibi dostlarımın tavsiye fikirleirni bekliyorum acaba ne kadara mal olur? Alıntı
turkstockfotograf Nisan 27, 2015 gönderildi Nisan 27, 2015 gönderildi Merhaba,Sorun vizörden bakınca flu görünüyor ama çektiği fotoğraf düzgünse vizörün yanında küçük çevrilecek diopter ayar düğmesi var. Denklanşöre yarım basıp vizörden bakarak görüntü netleşene kadar diopteri yavaş yavaş çevirin. çatlaktan kastınızı anlamadım. Biraz daha açıklayabilir misiniz? Alıntı
ethem öncü Nisan 27, 2015 gönderildi Yazar Nisan 27, 2015 gönderildi Merhaba,Sorun vizörden bakınca flu görünüyor ama çektiği fotoğraf düzgünse vizörün yanında küçük çevrilecek diopter ayar düğmesi var. Denklanşöre yarım basıp vizörden bakarak görüntü netleşene kadar diopteri yavaş yavaş çevirin. çatlaktan kastınızı anlamadım. Biraz daha açıklayabilir misiniz?Hayır odometriden değil. Hiç odaklama yapmıyor.çatlağa gelince ışığı yandan yediği zaman objektif daha da bariz belli oluyor.Tahminim o ki hasar gören parça nedeni ile sistem vizdörden ölçümü yapamıyor ama görüntüyü ekrana aktarınca ölçümü yapabiliyor. Alıntı
Nikontürk Nisan 27, 2015 gönderildi Nisan 27, 2015 gönderildi Hasar derken?Gövdede hasar varsa bir teknisyene başvurmak en mantıklı olanıdır. Alıntı
Gökhan YAZICI Nisan 28, 2015 gönderildi Nisan 28, 2015 gönderildi Öyle sanıyorum ki anlatım/anlama eksikliği var.En yakın servise gidip orda bir bilene sorunu izah etmenizi tavsiye ederim. Alıntı
alicanhazir Nisan 13, 2018 gönderildi Nisan 13, 2018 gönderildi @ethem öncü aynı sorun bende de var sorunu çözebildiniz mi? Alıntı
furkancicek Ekim 20, 2018 gönderildi Ekim 20, 2018 gönderildi hocam bende de aynı sorun var çözebilen oldu mu ? Alıntı
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın