güven orman 0 Oluşturuldu: Nisan 29, 2015 Paylaş Oluşturuldu: Nisan 29, 2015 merhaba,nikon d5100 ile aralıklı çekim yaptıktan sonra, çekimleri film haline getiremiyorum. nikon d500 üzerinde bu işlemi kolayca gerçekleştirebiliyordum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikontürk 7 Nisan 29, 2015 gönderildi Paylaş Nisan 29, 2015 gönderildi Gövde üzerinde bunu yapan bir özellik var mı bilmiyorum ama bu tür işlemleri en güzeli pc üzerinde yapmaktır; en ucuz yolu Windows Movie Maker. Bu arada D500 hangi modeldir acaba? Kastettiğiniz D5000 midir? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zülfü Mehmet ÖZÇİFÇİ 355 Nisan 29, 2015 gönderildi Paylaş Nisan 29, 2015 gönderildi gövdelerde okdupunı bende bilmiyorum en iyisş bilgisayarda videoya çevirmek ücretsiz programlsr mevcut internette. yotubeye yükleyin de izleyelim birlikte 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
güven orman 0 Nisan 29, 2015 gönderildi Yazar Paylaş Nisan 29, 2015 gönderildi Gövde üzerinde bunu yapan bir özellik var mı bilmiyorum ama bu tür işlemleri en güzeli pc üzerinde yapmaktır; en ucuz yolu Windows Movie Maker. Bu arada D500 hangi modeldir acaba? Kastettiğiniz D5000 midir?evet d5000 demek istedim. şimdi bakmam lazım fakat "filme çevir" türünden bir seçenek ile, aralıklı çekim yapılmış kareleri işaretleyerek, doğrudan time lapse ye çevirebiliyordum. d5100 de ise bu şeçenek yok. makina ile verilen "quick time" yazılımıda ise bu işlemi gerçekleştireceğim seçenekte pro versiyon ile yapabilirsin diyor. siz yazınca, movie maker ile deneyeyim dedim, fakat bilgisayarımda da movie maker i bulamıyorum . acaba önerebileceğiniz başka bir yazılım var mıdır..? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
güven orman 0 Nisan 29, 2015 gönderildi Yazar Paylaş Nisan 29, 2015 gönderildi gÖvdelerde okdupunı bende bilmiyorum en iyisş bilgisayarda videoya Çevirmek ücretsiz programlsr mevcut internette. yotubeye yükleyin de izleyelim birlikte makina ile verilen "quick time" yazılımıda ise bu işlemi gerÇekleştireceğim seÇenekte pro versiyon ile yapabilirsin diyor. movie maker ile deneyeyim dedim, fakat bilgisayarımda da movie maker i bulamıyorum . acaba Önerebileceğiniz başka bir yazılım var mıdır..? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orçun Edipoğlu 437 Nisan 29, 2015 gönderildi Paylaş Nisan 29, 2015 gönderildi Movie Maker eskiden windows ile birlikte geliyordu ama sonradan vazgeçtiler. Ama gene de Microsoft'un sitesinden ücretsiz olarak indirilebiliyor. Onun haricinde her hangi bir film işleme yazılımı işinizi görecektir. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikontürk 7 Nisan 29, 2015 gönderildi Paylaş Nisan 29, 2015 gönderildi Bu işi çok basit yazılımlar bile yapıyor artık. Windows Live olarak aratın ve Microsoft'tan edinin, seçenekler içinde sadece Movie Maker seçin ve kurun. Bundan başka onlarca yazılım var gerek ücretsiz gerek ücretli. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Turan Babacan 211 Nisan 29, 2015 gönderildi Paylaş Nisan 29, 2015 gönderildi Özellik yok ise Time lapse kumanda ile çekimlerinizi rahatlıkla ayabilirsiniz. 60-70 TL civarından başlıyor sanırım. Adobe Premiere de yapımı hakkında video. Türkçe pek bir şey bulamadım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recep YAZICI 261 Nisan 29, 2015 gönderildi Paylaş Nisan 29, 2015 gönderildi Kumanda olmadan direk gövdeden çalıştırmalarda 999 kare limiti var ve bu yeterli olmuyor. Bu nedenlede fotodaki gibi bir kumanda şart. QuickTime!ı Pro ya çevirmek için gereken seri no YouTube üzerinde bolca mevcut. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın