Mert Özdal 2 Oluşturuldu: Mayıs 3, 2015 Paylaş Oluşturuldu: Mayıs 3, 2015 Herkese merhaba,Çocukluktan beri fotoğrafa Çok meraklı olarak sonunda ufak bir set yaparak teorik bilgilerimi pratiğe geÇirmeye ve fotoğraflarımı Çekmeye başladım. Ekte Almanya/İsviÇre gezimde Çektiğim bir kaÇ fotoğrafı beğeninize sunuyorum.Saygılarımla,Mert Özdal 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zülfü Mehmet ÖZÇİFÇİ 355 Mayıs 3, 2015 gönderildi Paylaş Mayıs 3, 2015 gönderildi Hoşgeldiniz güzel kareler elinize sağlık. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
resul diler 32 Mayıs 3, 2015 gönderildi Paylaş Mayıs 3, 2015 gönderildi Hoşgeldiniz Fotoğraflarınızdaki ışığı çok beğendim photoshop mu kullandınız ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Özdal 2 Mayıs 3, 2015 gönderildi Yazar Paylaş Mayıs 3, 2015 gönderildi Hoşgeldiniz güzel kareler elinize sağlık.Teşekkür ederim Zülfü Bey, hoşbulduk:)Hoşgeldiniz Fotoğraflarınızdaki ışığı Çok beğendim photoshop mu kullandınız ?Hoşbulduk Resul Bey, fotoğrafları raw formatta Çekip pozlama, kontrast, doygunluk vb. tüm düzenlemeyi Adobe Lightroom 5 ile yapıyorum. HDR fotoğraflar iÇin ise Lightroom Çıktılarını Photomatix Pro 5 programında birleştiriyorum. Resimlerde manipulasyon yapmıyorum:) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cabir ÇAYCIOĞLU 211 Mayıs 3, 2015 gönderildi Paylaş Mayıs 3, 2015 gönderildi Hoş geldiniz, ışığınız bol olsun.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Mayıs 4, 2015 gönderildi Paylaş Mayıs 4, 2015 gönderildi 4 numara şiir gibi olmuş. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Özdal 2 Mayıs 6, 2015 gönderildi Yazar Paylaş Mayıs 6, 2015 gönderildi Hoş geldiniz, ışığınız bol olsun....Hoşbulduk Cabir Bey, sizlerin de Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Özdal 2 Mayıs 6, 2015 gönderildi Yazar Paylaş Mayıs 6, 2015 gönderildi 4 numara şiir gibi olmuş.Teşekkür ederim Gökhan Bey, aşırı rüzgar vardı HDR ile güzel sonuç alabileceğimi düşünmüyordum ama kendimi makineye siper ederek rüzgarı kesmem işe yaramış anlaşılan:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın