Ahmet Yasir Karakaş 6 Oluşturuldu: Mayıs 5, 2015 Paylaş Oluşturuldu: Mayıs 5, 2015 7518 Fotoğraf ve 3 dakika...ILGAZ II Timelapse filmi baştan sona özen ile hazırlanmış bir yapıttır. Timelapse'in çekimlerini Ilgaz Dağında gerçekleştirdim. Tatil için gittiğim Ilgaz Dağında gerçekleşen doğa olaylarını sizlere timelapse tekniği ile sunuyorum. çekimler 5 günde yoğun bir şekilde gerçekleşti. Yeri geldi üşüdük, yeri geldi ıslandık ama değdiğine inanıyorum. Müzik 'öMER SERKAN ALBAYRAK' tarafından özen ve itina ile hazırlandı. Umarım beğenirsiniz...https://vimeo.com/110647859Ekipman:Nikon D5100 BodyNikkor 18-55 AF-S Kit LensTokina 11-16 DX IISlik 400 DX TripodJYC Timelapse Kumandası.B+W ND 10 Filtre 5 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Mayıs 5, 2015 gönderildi Paylaş Mayıs 5, 2015 gönderildi Daha iyisini görmüşlüğüm var ama buda çok çok iyi. Belli ki hem sahada, hem PC de ciddi emek harcanmış. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Yasir Karakaş 6 Mayıs 5, 2015 gönderildi Yazar Paylaş Mayıs 5, 2015 gönderildi Daha iyisini görmüşlüğüm var ama buda çok çok iyi. Belli ki hem sahada, hem PC de ciddi emek harcanmış.Teşekkür ederim. Evet çok daha iyi timelapse videoları var. Ama şunu da göz ardı etmemek gerekir ki bu videoyu kısıtlı imkanlarla hazırladım. Sonuç olarak Nikon D5100 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hüseyin Baykuş 20 Mayıs 5, 2015 gönderildi Paylaş Mayıs 5, 2015 gönderildi Bende yapmak istiyorum diye heveslendiren bir çalışma elinize sağlık... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Yasir Karakaş 6 Mayıs 5, 2015 gönderildi Yazar Paylaş Mayıs 5, 2015 gönderildi Bende yapmak istiyorum diye heveslendiren bir çalışma elinize sağlık...Teşekkür ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
turkstockfotograf 83 Mayıs 5, 2015 gönderildi Paylaş Mayıs 5, 2015 gönderildi Ciddi bir emek var. Ekipmanlara göre gayet başarılı tebrik ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recep YAZICI 261 Mayıs 5, 2015 gönderildi Paylaş Mayıs 5, 2015 gönderildi TimeLapse için D5100 gayet yeterli . çok güzel bir çalışma . Gökhanın dediği gibi PC başındada ciddi emek harcanmış. Ciddi emek isteyen bir dal tebrikler . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
resul diler 32 Mayıs 5, 2015 gönderildi Paylaş Mayıs 5, 2015 gönderildi Çok beğendim emeğinize sağlık Giden shutter a değmiş bu arada Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orçun Edipoğlu 437 Mayıs 6, 2015 gönderildi Paylaş Mayıs 6, 2015 gönderildi Bu gün hıdırellez. Sahilde gün doğumunda bir sürü insan olacaktır. Acaba gidip az biraz da ben mi shutter yaksam diye heves oldum şimdi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Mayıs 6, 2015 gönderildi Paylaş Mayıs 6, 2015 gönderildi Teşekkür ederim. Evet çok daha iyi timelapse videoları var. Ama şunu da göz ardı etmemek gerekir ki bu videoyu kısıtlı imkanlarla hazırladım. Sonuç olarak Nikon D5100 Daha iyisini gördüm derken insanın ağzı bir karış açık izlediği şeyler oluyor.Evet doğrudur daha iyi ekipmanları vardır ama olay sadece ekipman değil. Yani timelapse de imajın kalitesinden ziyade (en azından böyle manzaralarda) gerçekleşen olaylar insanı etkiliyor.Hani 10 üzerinden 10luk timelapseler gördüğümü varsayarsam bunada 10 üzerinden 8 8.5 veririm yani sizinkide gerçekten çok başarılı.Elinizdeki ekipman yüzünden hevesiniz kırılmasın. Dediğim gibi bu tür olaylarda imaj kalitesi 2. belki 3. planda kalır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
T.D. TIRPAN 5 Mayıs 6, 2015 gönderildi Paylaş Mayıs 6, 2015 gönderildi Çok güzel elinize emeğinize sağlık. Tebrik ederim . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
burak furat 4 Temmuz 25, 2015 gönderildi Paylaş Temmuz 25, 2015 gönderildi ciddi bir çaba ve emek kadrajınıza sağlık. 5500le nelerolur düşünmeye başladım şimdi :rolleyes: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Selçuk 15 Ağustos 2, 2015 gönderildi Paylaş Ağustos 2, 2015 gönderildi ekipman fetişizmi olanlar için ders niteliğinde bir çalışma. tebrikler. aynısını ben de denemek isterdim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan YAGMUR 1 Ağustos 2, 2015 gönderildi Paylaş Ağustos 2, 2015 gönderildi Emeğinize sağlık gerçekten güzel bir çalışma.. Time Lapse diye adlandırılan dilimize cevirdiğimizde zaman aralıklı çekim olan teknik için birçok bilgi ve birikim gerektiğini bir kez de siz kanıtladınız. Fotoğraf bilgisi video işleme bilgisi ve en önemlisi matematik bilgisi.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın