Yagiz 3 Oluşturuldu: Nisan 20, 2011 Paylaş Oluşturuldu: Nisan 20, 2011 Ufak tefek hatalar için kusura bakmayınız,elimden geldiğince birşeyler yapmaya çalıştım.Fotoğraflarda kırpma haricinde herhangi bir oynama yapılmamıştır,linklerdeki fotoğraflar orjinal boyutunda kırpılmış fotoğraflardır.Bu 2 fotoğraf Nikon D7000-Tamron 70-300 ile çekilmiştir.OrjinalFotoğraflar diyafram öncelikli modda çekilmiştir.Büyük halini görmek için tıklayınızBüyük halini görmek için tıklayınızBüyük halini görmek için tıklayınızBüyük halini görmek için tıklayınızBüyük halini görmek için tıklayınızBüyük halini görmek için tıklayınızBüyük halini görmek için tıklayınızNikon D7000 teknik detayları öğrenmek için buraya bakınız Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
NESLİHAN DOĞAN 0 Nisan 30, 2011 gönderildi Paylaş Nisan 30, 2011 gönderildi merhaba, nikon d7000 olan var mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yagiz 3 Nisan 30, 2011 gönderildi Yazar Paylaş Nisan 30, 2011 gönderildi Nikon D7000 i olan var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
NESLİHAN DOĞAN 0 Nisan 30, 2011 gönderildi Paylaş Nisan 30, 2011 gönderildi yaşasın bugün aldım d40 dan d7000 geçmek istedim ama netleme kısmı çok karışık geldi:( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ergin SEZEN 1 Mayıs 1, 2011 gönderildi Paylaş Mayıs 1, 2011 gönderildi Ben de Vatan Bilgisayar'dan aldım. Cumratesiden beri elimde. Burada bir paylaşım oluşturalım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yagiz 3 Mayıs 1, 2011 gönderildi Yazar Paylaş Mayıs 1, 2011 gönderildi Bende D40 dan geçiş yaptım,alışırsınız zamanla, hot pixel sorunu yaşayan varmı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Kaya 0 Mayıs 2, 2011 gönderildi Paylaş Mayıs 2, 2011 gönderildi merhabalar..ben de alma arefesindeyim..biraz kullanıcı yorumu işime yarar..hot pixel sorunu, fazla pozlama sorunu ve firmware güncellemelerinin bu ve benzer olgulara çözümü ne durumda?kullananlar ne derece memnun..birde önbellek biraz düşük sanırım, rapidfire bir sure sonra fazla yavaslıyor nef çekerken(okudugum kadarıyla) peki saniyede çekilen foto sayısını azaltıp bu hızlı çekim süresini arttırabilir miyiz(bunun cevabı belli de bulunsun)? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yagiz 3 Mayıs 2, 2011 gönderildi Yazar Paylaş Mayıs 2, 2011 gönderildi Hot pixel sorununu şöyle açıklayayım,ilk aldığımda video çekerken sol üste ufak bir kırmızı nokta vardı (çok büyük değil)makineyi değiştirdim şimdi yine bir tane daha var fakat dikkatli bakılmadığı sürece belli olmuyor,sadece videolarda var bu sorun fotoğraflarda herhangi bir sorun yok,fazla pozlama sorunu yok makinede o konuda bir sıkıntı yaşamıyorum,güncellemelerde ıso performansını daha da arttırmak için çıkarıldı zannedersem o güncellemeyide yaptım şuan sorun yok.Hızlı çekim için makinede belli ayarlar mevcut (Cl,Ch) 6 çekime kadar seri çekiyor 6 çekimden sonra biraz yavaşlıyor yani 6 şar 6 şar seri çekimler yapıyor.Çekim hızını arttırmak için ıso yu ve noise engelleyici falan kapatırsanız dahada seri çekebiliyor haliyle kalite düşer tabii.Ele oturması ergonomisi gayet güzel.Videolarda ortaya çıkan hot pixeller tek sorun onun dışında herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın