Tolgahan Ünyeli 1 Oluşturuldu: Mayıs 9, 2015 Paylaş Oluşturuldu: Mayıs 9, 2015 1,5 yıldır gözüm olarak kullandığım d5100 makinem bir kaç saat önce elimden düştü body de çizik umrumda bıle değil.Vizorde görüntü bulanık.Lenste sıkıntı vardır dıye dıger lensı taktım yıne aynı. Ekrandan çekımde bırsey yok.Nette araştırıyorum Vizor değişimi varmı? Maliyeti nedir? Full frame modele Veya 7100 e geçmeyi düşünüyorum. Uğraşmaya deyermi ? Yoksa Direk Müzeye eskı makınelerımın yanına mı koymalıyım ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berat Ze 26 Mayıs 9, 2015 gönderildi Paylaş Mayıs 9, 2015 gönderildi çekilen fotoğraflar bulanık mı net mi ( düzgün mü) ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
turkstockfotograf 83 Mayıs 9, 2015 gönderildi Paylaş Mayıs 9, 2015 gönderildi Merhaba,Öncelikle geçmiş olsun. Öncelikle vizÖrün yanında küçük çevrilebilen diopteri ayar düğmesi var. DenklanşÖre yarım basıp diopteri gÖrüntü net olana kadar çevirin. GÖrüntü net olmuyorsa ayna yada pentaprizma yerinden oynamış olabilir. İşin ustasına gÖstermekten başka şansınız yok. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolgahan Ünyeli 1 Mayıs 9, 2015 gönderildi Yazar Paylaş Mayıs 9, 2015 gönderildi İlk başta vizör den çekım yapmadım .çiziklere üzülürken , bir kare yakalamaya yeltendım bulanıktı hemen o tekerler ile + - oynattım ama dahada berbat hale doğru gıdıyor. çekılen karelerde birşey yok sadece vizorde çekım sırası bulanıklık var. Bulunduğum yerde makıneyle uğraşanı bırakın satan bıle yok Teknosa gibi yerlerde bıle yok. İstanbul yolu gözüktü bize tamir sonrası uygun fıyata elden çıkaracaz mecbur Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
turkstockfotograf 83 Mayıs 9, 2015 gönderildi Paylaş Mayıs 9, 2015 gönderildi O halde dediğim gibi ayna yada prizma yerinden oynamış. Bir ustanın bakması lazım. Geçmiş olsun. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolgahan Ünyeli 1 Mayıs 9, 2015 gönderildi Yazar Paylaş Mayıs 9, 2015 gönderildi Teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın