İçeriğe git

D5100 Düşme Sorunu


Tolgahan Ünyeli

Recommended Posts

1,5 yıldır gözüm olarak kullandığım d5100 makinem bir kaç saat önce elimden düştü body de çizik umrumda bıle değil.Vizorde görüntü bulanık.Lenste sıkıntı vardır dıye dıger lensı taktım yıne aynı. Ekrandan çekımde bırsey yok.Nette araştırıyorum Vizor değişimi varmı? Maliyeti nedir? Full frame modele Veya 7100 e geçmeyi düşünüyorum. Uğraşmaya deyermi ? Yoksa Direk Müzeye eskı makınelerımın yanına mı koymalıyım ?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Merhaba,

Öncelikle geçmiş olsun. Öncelikle vizÖrün yanında küçük çevrilebilen diopteri ayar düğmesi var. DenklanşÖre yarım basıp diopteri gÖrüntü net olana kadar çevirin. GÖrüntü net olmuyorsa ayna yada pentaprizma yerinden oynamış olabilir. İşin ustasına gÖstermekten başka şansınız yok.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

İlk başta vizör den çekım yapmadım .çiziklere üzülürken , bir kare yakalamaya yeltendım bulanıktı hemen o tekerler ile + - oynattım ama dahada berbat hale doğru gıdıyor. çekılen karelerde birşey yok sadece vizorde çekım sırası bulanıklık var. Bulunduğum yerde makıneyle uğraşanı bırakın satan bıle yok Teknosa gibi yerlerde bıle yok. İstanbul yolu gözüktü bize tamir sonrası uygun fıyata elden çıkaracaz mecbur :(

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sende sohbete katıl

Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

  Only 75 emoji are allowed.

×   Eklediğiniz Link Otomatik Olarak Embed Çevrilmiştir..   Sadece yazı link haline çevir

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editörü Temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.