Nikontürk 7 Oluşturuldu: Mayıs 11, 2015 Paylaş Oluşturuldu: Mayıs 11, 2015 Nette gezen söylentilere göre Tokina markası da FF gövdeler için bir lens üretmiş. Tokina AT-X 24-70mm F2,8 Pro Fx olarak isimlendirilen lensin bir kaç test fotoğrafı da nette mevcut.Benim için Nikon'dan sonra en güvendiğim, beğendiğim, sevdiğim bir marka olan Tokina'nın bu kulvarda 28-70mm F2,6-2,8 lensten sonra ürettiği çok geç kalınmış bir model olduğunu düşünüyorum. Bu kulvarda boşluğu Tamron doldurmuş, Sigma yeterince beğeni almamıştı. Fiyat olarak mantıklı bir yer edinirse Tamron'un hiç de cazip olmayan fiyatına karşılık iyi bir alternatif olmasını isterim. Dahili motoru var mıdır yok mudur anlayabilmiş değilim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramiz AKSOY 305 Mayıs 11, 2015 gönderildi Paylaş Mayıs 11, 2015 gönderildi Özellikle kedili Örnek çok soft gibi geldi bana , tam boyuna bakmak lazım tabi birde 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
selim kocer 6 Mayıs 11, 2015 gönderildi Paylaş Mayıs 11, 2015 gönderildi http://www.tokinalens.com/news/press/N0000047 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Ümit Alper TÜMEN 756 Mayıs 12, 2015 gönderildi Forum Editörü Paylaş Mayıs 12, 2015 gönderildi Fiyatı konusunda bir bilgi var mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Ümit Alper TÜMEN 756 Mayıs 12, 2015 gönderildi Forum Editörü Paylaş Mayıs 12, 2015 gönderildi Fiyatının, vergisiz 150.000 yen. Yani 1.250 dolar olacağı. Haziran ayında Nikon ve Temmuz ayında ise Canon için satılmaya başlanacağı söyleniyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ertan Ozturk 546 Mayıs 12, 2015 gönderildi Paylaş Mayıs 12, 2015 gönderildi Tamron'dan biraz daha pahalı olacakmış. Optik olarak Tamron'dan iyi olursa, Nikon kadar iyi olacak demektir çünkü Tamron 24-70mm Nikon'un çok gerisinde değil optik olarak. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zafer Çankırı 5 Mayıs 14, 2015 gönderildi Paylaş Mayıs 14, 2015 gönderildi Tamron açık daiframlarda nikondan bariz şekilde üstün bir lens. DXO inlemelerinde bu aralıkta en yüksek puanı alan lens. Marka fanatikliği yoksa ilk tercih... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Selçuk 15 Mayıs 15, 2015 gönderildi Paylaş Mayıs 15, 2015 gönderildi 2008 den beri severek tokina 11-16 mı kullanıyorum tokina benim için bazen nikondan bile önde. sevindim bu habere ama fiyat konusunda iyimser değilim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikontürk 7 Mayıs 15, 2015 gönderildi Yazar Paylaş Mayıs 15, 2015 gönderildi Tamron aÇık daiframlarda nikondan bariz şekilde üstün bir lens. DXO inlemelerinde bu aralıkta en yüksek puanı alan lens. Marka fanatikliği yoksa ilk tercih...BütÇeniz Nikon iÇin yeterli olsa yine de Tamron alır mısınız? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zafer Çankırı 5 Haziran 5, 2015 gönderildi Paylaş Haziran 5, 2015 gönderildi BütÇeniz Nikon iÇin yeterli olsa yine de Tamron alır mısınız?Aldım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın