Zülfü Mehmet ÖZÇİFÇİ 355 Ekim 5, 2016 gönderildi Paylaş Ekim 5, 2016 gönderildi Aldığın yere götür. Onlar gönderir zaten. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kasım ALIK 0 Ekim 5, 2016 gönderildi Paylaş Ekim 5, 2016 gönderildi Ben adanada aldım nikon bayisinden oraya mı gotureyim.sizce sorun halledilir mi servis yapar mı bunu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kasım ALIK 0 Ekim 5, 2016 gönderildi Paylaş Ekim 5, 2016 gönderildi (düzenlendi) fotoğrafları görmen için yuklemeye çalıştım olmadı benim numaram 05438659290 isterseniz whatsapp den mesaj atın size örnek fotoğraf atayım ona göre beni bilgilendirin abi Ekim 5, 2016 - Kasım ALIK tarafından düzenlendi eksik bilgi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Turan Babacan 211 Ekim 5, 2016 gönderildi Paylaş Ekim 5, 2016 gönderildi Nİkon Türkiye Dispiratörü ile birebir görüş. Onlar sana yol gösterirler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın