EmreSahin 0 Oluşturuldu: Mayıs 15, 2015 Paylaş Oluşturuldu: Mayıs 15, 2015 Merhaba ben düş hayyam pasajından battery grip aldım 2. el di 300s için makinaya pil taklmadan grip e takdığımda 1 diş gösteriyor ama pil full dolu arızamıdır bu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zülfü Mehmet ÖZÇİFÇİ 355 Mayıs 15, 2015 gönderildi Paylaş Mayıs 15, 2015 gönderildi Bilmemama batary grip takınca onu da dolu algıladığı için o boş görünüyor yani iki pili ortak gösteriyor grip boş olunca size pilide düşük gösteriyor. Dolu takınca gribi dolu gösteritorsa sıkontı yok. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikontürk 7 Mayıs 15, 2015 gönderildi Paylaş Mayıs 15, 2015 gönderildi MB-D10'un içinde bi hayli yoğun bir elektronik aksam var. Pilinizi makinaya direkt olarak taktığınızda dolu gösteriyorsa, aynı pili battery grip üzerinden taktığınızda daha az gösteriyorsa, kesinlikle bir yerde bir sıkıntı vardır. Bu sorun gripten de kaynaklanabilir, gövdeden de. özellikle gribin gövdeye bağlandığı alt kısımdaki kontaktların iç ünitesi bu noktada sıkıntılı olabilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
EmreSahin 0 Mayıs 16, 2015 gönderildi Yazar Paylaş Mayıs 16, 2015 gönderildi Bilmemama batary grip takınca onu da dolu algıladığı iÇin o boş gÖrünüyor yani iki pili ortak gÖsteriyor grip boş olunca size pilide düşük gÖsteriyor. Dolu takınca gribi dolu gÖsteritorsa sıkontı yok.MB-D10'un iÇinde bi hayli yoğun bir elektronik aksam var. Pilinizi makinaya direkt olarak taktığınızda dolu gÖsteriyorsa, aynı pili battery grip üzerinden taktığınızda daha az gÖsteriyorsa, kesinlikle bir yerde bir sıkıntı vardır. Bu sorun gripten de kaynaklanabilir, gÖvdeden de. Özellikle gribin gÖvdeye bağlandığı alt kısımdaki kontaktların iÇ ünitesi bu noktada sıkıntılı olabilir.Teşekür ederim sorun grip deymiş aldığım yere gidip deiştirdim 2. el almışdım 0 pdx grip verdiler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zülfü Mehmet ÖZÇİFÇİ 355 Mayıs 16, 2015 gönderildi Paylaş Mayıs 16, 2015 gönderildi Hayırlı olsun 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
EmreSahin 0 Mayıs 17, 2015 gönderildi Yazar Paylaş Mayıs 17, 2015 gönderildi Hayırlı olsunTeşekkür ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Selçuk 15 Mayıs 17, 2015 gönderildi Paylaş Mayıs 17, 2015 gönderildi sıfır mb-d10 gripe ne kadar verilmeli en çok? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DenemeF 7 Mayıs 18, 2015 gönderildi Paylaş Mayıs 18, 2015 gönderildi sıfır mb-d10 gripe ne kadar verilmeli en çok?Bence 700 800 TL verilir..Şaka bir yana elimde çok temiz ve çok nadir kullandığım orijinal mb-d10 var. Düşünürseniz benimle iletişime geçebilirsiniz... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Selçuk 15 Mayıs 19, 2015 gönderildi Paylaş Mayıs 19, 2015 gönderildi Bence 700 800 TL verilir..Şaka bir yana elimde çok temiz ve çok nadir kullandığım orijinal mb-d10 var. Düşünürseniz benimle iletişime geçebilirsiniz...teşekkürler bakalım belki denk getiririm kullanılmamış birtane Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikontürk 7 Mayıs 19, 2015 gönderildi Paylaş Mayıs 19, 2015 gönderildi teşekkürler bakalım belki denk getiririm kullanılmamış birtane Bu saatte sıfırını bulmanız zor, üretimden kalkmış bir model çünkü. Gri market ürünleri ya da sadece uzak doğu için yapılmış modeller bulunabiliyor ama 300 dolar bunlara vermek ne kadar mantıklıdır bilinmez. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
EmreSahin 0 Mayıs 20, 2015 gönderildi Yazar Paylaş Mayıs 20, 2015 gönderildi Ben 100 tl ye 2. el aldım arızalı çıktı adamda 0 pdx diye başka grip verdi pek sıfıra benzemesede 0 gibi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Mayıs 20, 2015 gönderildi Paylaş Mayıs 20, 2015 gönderildi Yan sanayi olarak Phottix marka kaliteli dir ama yinede pahalıdır.Uygun fiyat ve kaliteli istiyorsanız meike ve aputure markaları kalitelidir.Bunlarında 3-5$ daha ucuza satılanları oluyor. Onların ne markası bellidir, ne kullanıcısı vardır, ne bişeydir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın