Ozan Çelebi 1 Oluşturuldu: Mayıs 20, 2015 Paylaş Oluşturuldu: Mayıs 20, 2015 Arkadaşlar Herkese merhabalar Adım Ozan doğma büyüme Gaziantepliyim Yaşımı sorarsanız 18. Benim 2 yıldan beri fotoğraf çekmeye karşı acayip bir merakım vardı ve bundan bir ay önce nihayet NİKON d3100 18-105 lensli makinama kavuştum ve fotoğraf çekmeye başladım. İnternette biraz gezinirken Nikontürk karşıma çıktı biraz misafir olarak inceledim gerçekten faydalı bir sitemi diye ve faydalı olduğuna karar kıldım ve bende aranıza katıldım bilgilerimizi karşılıklı olarak paylaşmaya geldim tekrardan Herkese Selamlar iyi günler )) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zülfü Mehmet ÖZÇİFÇİ 355 Mayıs 20, 2015 gönderildi Paylaş Mayıs 20, 2015 gönderildi Hoş geldin. Fotoğraflarını heyecanla bekliyoruz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Ümit Alper TÜMEN 756 Mayıs 21, 2015 gönderildi Forum Editörü Paylaş Mayıs 21, 2015 gönderildi Hoş geldiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
resul diler 32 Mayıs 21, 2015 gönderildi Paylaş Mayıs 21, 2015 gönderildi Hoşgeldin kardeşim keyifli vakit geçirmen dileğiyle Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Çelebi 1 Mayıs 22, 2015 gönderildi Yazar Paylaş Mayıs 22, 2015 gönderildi Hepinize Teşekkür ederim Sağolun. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
geçmiş nikon 1 Haziran 20, 2015 gönderildi Paylaş Haziran 20, 2015 gönderildi Hayırlı olsun. Bende d3200 aldım 18 105 kit. İnşallah bu makinalardan bekledigimizi buluruz 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın