elif duman 0 Oluşturuldu: Mayıs 21, 2015 Paylaş Oluşturuldu: Mayıs 21, 2015 Merhaba arkadaşlar, sizlere bir sorum olacaktı. d7100 ile raw formatta çekim yaptım fakat bu fotoğrafları camera raw'da (8,7) açamıyorum. ViewNX'de açılıyor fakat hiçbir işlem yapamıyorum.desteklenmeyen dosya türü yazıyor. d90'da yaptığım çekimlerde hiç böyle sorun yaşamadım lütfen yardım edin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Mayıs 21, 2015 gönderildi Paylaş Mayıs 21, 2015 gönderildi Yeni kameralar çıktığında, yeni lensler çıktığında camera raw da sürekli update edilir ki bu lensleri kameraları desteklesin.En son versiyon Adobe Camera Raw ı download edip kurun. Sorun ortadan kalkacaktır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikontürk 7 Mayıs 21, 2015 gönderildi Paylaş Mayıs 21, 2015 gönderildi Merhaba arkadaşlar, sizlere bir sorum olacaktı. d7100 ile raw formatta çekim yaptım fakat bu fotoğrafları camera raw'da (8,7) açamıyorum. ViewNX'de açılıyor fakat hiçbir işlem yapamıyorum.desteklenmeyen dosya türü yazıyor. d90'da yaptığım çekimlerde hiç böyle sorun yaşamadım lütfen yardım edinD7100 için ViewNX 2.7.4 sürümüne ihtiyacınız var.Yine Capture NX2 için Capture NX version 2.4.1 sürümüne ihtiyacınız var.Camera Raw için 7.4 sürümü yeterlidir. Hala bir sorun varsa sisteminizi kontrol etmenizi öneririz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Mayıs 22, 2015 gönderildi Paylaş Mayıs 22, 2015 gönderildi Merhaba arkadaşlar, sizlere bir sorum olacaktı. d7100 ile raw formatta çekim yaptım fakat bu fotoğrafları camera raw'da (8,7) açamıyorum. ViewNX'de açılıyor fakat hiçbir işlem yapamıyorum.desteklenmeyen dosya türü yazıyor. d90'da yaptığım çekimlerde hiç böyle sorun yaşamadım lütfen yardım edinRaw 8.7 Açmıyorsa makinanız RAW'ları kart yazarken bir problem olmus olabilir kart'da problem olabilir veya siz PC aktarım esnasında RAW'ları bozmus olabilirsiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zülfü Mehmet ÖZÇİFÇİ 355 Mayıs 22, 2015 gönderildi Paylaş Mayıs 22, 2015 gönderildi Farklı bir hafıza kartı deneyin özellikle yazma hızı yüksek olan hafıza kartı deneyiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın