hakanlevent 1 Oluşturuldu: Mayıs 23, 2015 Paylaş Oluşturuldu: Mayıs 23, 2015 arkadaşlar d7100 ve sigma 17-50 arasında bir uyuşmazlık varmış videoları vs var bu durum cözüldümü sorun devam ediyormu bu bodye sahibim 17-50 sigma almak istiyoru ancak bu uyuşmazlık cok soru işareti bırakıyor kafamda Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Turan Babacan 211 Mayıs 23, 2015 gönderildi Paylaş Mayıs 23, 2015 gönderildi Bende D7100 kullanıyorm ilk kez duydum böyle bir şey. Benim de almayı düşündüğüm bir lens bende araştırayım.edit : Dediğiniz sorun linkteki video daki sorun mu? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hakanlevent 1 Mayıs 23, 2015 gönderildi Yazar Paylaş Mayıs 23, 2015 gönderildi Bende D7100 kullanıyorm ilk kez duydum böyle bir şey. Benim de almayı düşündüğüm bir lens bende araştırayım.edit : Dediğiniz sorun linkteki video daki sorun mu? ta kendisi acaba kullanan varmı forumda Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hüseyin 3 Mayıs 23, 2015 gönderildi Paylaş Mayıs 23, 2015 gönderildi Bende D7100 sahibiyim ve yaklaşık 3 ay öncesine kadar Sigma 17-50 lensim vardı. Bazı uyuşmazlıkları bende yaşadım. Fakat hangi uyuşmazlıktan bahsettiğinizi anlayamadım. Daha açıklayıcı bir şekilde problemi anlatırsanız yardımcı olmaya çalışırım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hakanlevent 1 Mayıs 24, 2015 gönderildi Yazar Paylaş Mayıs 24, 2015 gönderildi ne gibi uyumsuzluklar yaşadınız biz netten live wiev modunda yanlış pozlama ve srolling denilen fotograflara bakarken takılma gibi şeyler okuduk sizde ne gibi sorunlar vardı memnunmuydunuz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hüseyin 3 Mayıs 24, 2015 gönderildi Paylaş Mayıs 24, 2015 gönderildi Live wiev modunu hiç kullanmadım. Fotoğraflarda genelde 1/3 ya da 2/3 oranında fazla pozlama oluyordu ve bu sorun bildiğim kadarıyla Tamron 17-50 'de de var. Fotoğraflara bakarken büyütüp sağ sol yaptığınızda tek tek ilerliyorsunuz. Örneğin sağ tuşa sürekli bassanız dahi tek adım sağa ilerliyebiliyorsunuz, devam edbilmek için tuşu bırakıp tekrar basmanız gerekiyor ve bu takılma 60 sn. sürüyor, sonrasında normale dÖnüyor. Aynı şekilde fotoğrafı çektikten sonra arka ekranda 2-3 sn gÖrüp ekranın kapanması gerekirken herhangi bir tuşa basmazsanız 60 sn. boyunca ekran kapanmıyor. Yukarıda anlattığım sorunların nedeni optik sabitleyici bir şekilde devreye girdiğinde 60 sn. boyunca gÖvdeyle olan haberleşmesini devam ettiriyor ve tabiki pil Ömrünü de azaltıyor. Alırken Tamron 17-50 ile Sigma 17-50 arasında kalmıştım. Tamron'da mekanik sorunlar olduğunu ve toz alma problemi olduğunu okumuştum. Ayrıca Tamron'un AF hızının yavaş olduğunu okumuşdum. Tavsiye için ise, düşük ışık koşullarına ya da sabit 2.8 diyaframa ihtiyacınız varsa alabilirsiniz, aksi halde Nikon 18-105 ya da 18-140'da işinizi gÖrür(yorumum amatÖr gÖzüyle, başka bir açıdan bakarsanız mutlaka artıları vardır). Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hakanlevent 1 Mayıs 24, 2015 gönderildi Yazar Paylaş Mayıs 24, 2015 gönderildi cevabınız için teşekkür ederim gerceten can sıkıcak olan problemler özellikle bir kaç fotograf izlerken hızlı bir sekılde cekım sırasında sorun yaratabilir ve jpeg cıktıgılarınız fazla pozlanması sıkıntı yaratabilir, tamron 17-50 de sıkıntı okumadım ama canonda kullandıgım bir lenstir af sesi delirtir adamı ve yavaştır evet keskinliği ile işi götürüyor oda adam gibi kısa aralıklara sahip zoom lens bulamıcazmı ya saçmaladı firmalar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hakanlevent 1 Mayıs 31, 2015 gönderildi Yazar Paylaş Mayıs 31, 2015 gönderildi bu sıkıntıya 17-70 c de dahilmiş arkadaşlar sigmanın sitesindede uyumluluk listesinde yazıyor malesef Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın