mesut bozkurt 0 Oluşturuldu: Haziran 2, 2015 Paylaş Oluşturuldu: Haziran 2, 2015 Nikon D5100 için uzaktan kumanda alıcam ama degişik degişik bir sürü var yoruma link atabilrimisiniz hangisi uyuyorsa ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
umitkosaner 3 Haziran 3, 2015 gönderildi Paylaş Haziran 3, 2015 gönderildi Ben fotografiumdan aldım orjinal 60,00 tl orjinal olmayanları da var piyasada 20,00 tl Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
umitkosaner 3 Haziran 3, 2015 gönderildi Paylaş Haziran 3, 2015 gönderildi http://fotografium.com/urun/nikon-ml-l3-infrared-kumanda Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İsmet Erinç SALMAN 2 Ağustos 7, 2015 gönderildi Paylaş Ağustos 7, 2015 gönderildi Yansanayi öneririm sıfır orjinal kumandaya para vermek gereksiz bence.2.el orjinal yada yan sanayi alınabilir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Ümit Alper TÜMEN 756 Ağustos 8, 2015 gönderildi Forum Editörü Paylaş Ağustos 8, 2015 gönderildi Nikon D5100 için uzaktan kumanda alıcam ama degişik degişik bir sürü var yoruma link atabilrimisiniz hangisi uyuyorsa ?Paradan yana sıkıntınız yoksa orijinalini alın ama bence Hayyam pasajında 15-20 tl ye alınabilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan Hüseyin Albayrak 6 Ağustos 8, 2015 gönderildi Paylaş Ağustos 8, 2015 gönderildi Forumda link vermek yasak mı bilemiyorum ama android kullanıcıları için güzel bir uygulama var:https://play.google....slrremote&hl=trZamanlayıcılı kumanda etme özelliği de var, sanırım timelapse kumandası oluyor böylece. Programın ayarlarını yaptıktan sonra rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ben nikon d7000 ile kullanıyorum. Kumandanızı unuttuğunuzda hayat kurtarıcı olabilir.Edit: İmla Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın