neehot 102 Ocak 9, 2017 gönderildi Paylaş Ocak 9, 2017 gönderildi Selam arkadaşlar bugün itibari ile araniza katildim. Coook uzun arastirmalar sonucu tercihim nikon dan yana oldu. İnşallah makine beni pisman etmez. D7200 ve sigma 17-50 f 2.8 ile bakalim neler yapabileceğiz. Forumdaki akradaslara selamlar. Keyifli cekimler. :-)GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiHayırlı olsun! Atölye konumuza katılımınızı bekleriz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
onurd 14 Ocak 9, 2017 gönderildi Paylaş Ocak 9, 2017 gönderildi Tabiki katirilim sonucta öğrenmek istiyorum daha da başka nerde detaylı öğrenilebilir kiGT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
onurd 14 Ocak 11, 2017 gönderildi Paylaş Ocak 11, 2017 gönderildi Arkadaslar sikintilarim şimdiden basladi makinem geldi. Firma hafiza kartı koymayi unutmuş. Tabi ben onu beklemem imkansiz. Evdeko 128 gb Hafıza Kartını koydum ancak hata veriyor. Sikinti neyden kaynaklanabilir. Benim aklima belli bir boyuta kadar okuma yapabildiği dusuncesi geliyor. ( 64 gb gibi) baska neyden kaynaklanabilir. Kartim bilgisayarda aciliyor bu arada. GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
neehot 102 Ocak 11, 2017 gönderildi Paylaş Ocak 11, 2017 gönderildi Makine hiç mi okumuyor? Makine formatlasın! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
onurd 14 Ocak 11, 2017 gönderildi Paylaş Ocak 11, 2017 gönderildi Valla ust ekranda hangi slota taktiysam o slotda err hatasi verdi. Su an makine yanimda değil. Aksam gidip tekrardan deneyeceğim. İnşallah bir sıkıntısı yoktur.GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Ümit Alper TÜMEN 756 Ocak 11, 2017 gönderildi Yazar Forum Editörü Paylaş Ocak 11, 2017 gönderildi 20 dakika önce, onurd yazdı: Arkadaslar sikintilarim şimdiden basladi makinem geldi. Firma hafiza kartı koymayi unutmuş. Tabi ben onu beklemem imkansiz. Evdeko 128 gb Hafıza Kartını koydum ancak hata veriyor. Sikinti neyden kaynaklanabilir. Benim aklima belli bir boyuta kadar okuma yapabildiği dusuncesi geliyor. ( 64 gb gibi) baska neyden kaynaklanabilir. Kartim bilgisayarda aciliyor bu arada. GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi DSLR kameralarda hafıza kartı kamerayla birlikte gelmez. Ayrıca satın almanız gerekir. Kart hatasına gelince; D7200, 128 GB kartı kabul etmesi lazım. sorunlu SD kartın marka ve modeli (Hızı) hatta mümkünse bir görüntüsünü paylaşır mısınız? Hatanın kameradan kaynaklanıp kaynaklanmadığını başka bir kart takarak, anlamaya çalışın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
onurd 14 Ocak 11, 2017 gönderildi Paylaş Ocak 11, 2017 gönderildi Hafiza karti body ile birlikte hediyesi olarak almistimGT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Ümit Alper TÜMEN 756 Ocak 11, 2017 gönderildi Yazar Forum Editörü Paylaş Ocak 11, 2017 gönderildi Şimdi, onurd yazdı: Hafiza karti body ile birlikte hediyesi olarak almistim GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi İşte şimdi kamerayı kaç TL' ye aldığınızı merak ettim doğrusu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
onurd 14 Ocak 11, 2017 gönderildi Paylaş Ocak 11, 2017 gönderildi Sadecd body 3072 tl. Yaninda kart ve canta hediye. Kartim da elimde olan budur.GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Ümit Alper TÜMEN 756 Ocak 11, 2017 gönderildi Yazar Forum Editörü Paylaş Ocak 11, 2017 gönderildi Mikro SD kart belki adaptöre tam oturmuyor olabilir. Size tavsiyem, mikro SD yerine normal büyüklükte kart kullanmanızdır. Normal boyutta bir kartı kullandığınızda sorun yoksa ya mikro SD kartınız bozuktur ya da adaptöre tam oturmuyordur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
onurd 14 Ocak 11, 2017 gönderildi Paylaş Ocak 11, 2017 gönderildi Makinede sıkıntı olacağını sanmıyorum. Bakalım bir tane dediğiniz gibi sd kart alıp denemek lazım. İlginiz için teşşekür ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Ümit Alper TÜMEN 756 Ocak 11, 2017 gönderildi Yazar Forum Editörü Paylaş Ocak 11, 2017 gönderildi Rica ederim. Sonucu paylaşır mısınız? Merak ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
onurd 14 Ocak 11, 2017 gönderildi Paylaş Ocak 11, 2017 gönderildi Tabiki. Fotograf makineleri için satılan kartlardan birtane alıp dönüş yaparım. Satıcı firma kartı yollayacak ancak o kadar sabır bende yok gibi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Turgay Seven 24 Ocak 11, 2017 gönderildi Paylaş Ocak 11, 2017 gönderildi D7200'ün desteklediği hafıza kartları. Micro Sd kart bu cihaza olmaz. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
onurd 14 Ocak 11, 2017 gönderildi Paylaş Ocak 11, 2017 gönderildi Lexar 16gb aldim bakalim sıkıntı devam edecek mi.GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
neehot 102 Ocak 11, 2017 gönderildi Paylaş Ocak 11, 2017 gönderildi 7200 e 512gb takabiliyor muyuz? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Turgay Seven 24 Ocak 11, 2017 gönderildi Paylaş Ocak 11, 2017 gönderildi Bir saat önce, neehot yazdı: 7200 e 512gb takabiliyor muyuz? D7200 klavuzuna göre SanDisk 512 GB SDXC kart takabiliyoruz. Ayrıca bu cihazda UHS-1 Ultra yüksek hız desteği de bulunmakta. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
onurd 14 Ocak 11, 2017 gönderildi Paylaş Ocak 11, 2017 gönderildi Malesef kart bozuk çıktı. Saglik olsun. Ümit beyin dediği gibi micro kartlar pek uygun degil gibi. GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Ümit Alper TÜMEN 756 Ocak 11, 2017 gönderildi Yazar Forum Editörü Paylaş Ocak 11, 2017 gönderildi Normal SD kart çalıştı mı yani? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
onurd 14 Ocak 11, 2017 gönderildi Paylaş Ocak 11, 2017 gönderildi Evet su an bir sıkıntısı yok cok şükür. Makine saglam yani Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Ümit Alper TÜMEN 756 Ocak 11, 2017 gönderildi Yazar Forum Editörü Paylaş Ocak 11, 2017 gönderildi Çok sevindim. Güle güle kullanın. İyi geceler. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
onurd 14 Ocak 12, 2017 gönderildi Paylaş Ocak 12, 2017 gönderildi Cok tesekkur ederim ilginiz için. GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
onurd 14 Temmuz 8, 2017 gönderildi Paylaş Temmuz 8, 2017 gönderildi Birkaç performans fotoğrafı yükleyelim. Belki almak isteyenlere fikir olurSigma 50 mm f2.8 lens1/400 snF2,850 mm odakISO25600 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Denta 0 Eylül 3, 2017 gönderildi Paylaş Eylül 3, 2017 gönderildi Merhaba , Ağız içi makro fotograf cekecegim önerebileceğiniz macro lens var mı ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Ümit Alper TÜMEN 756 Eylül 3, 2017 gönderildi Yazar Forum Editörü Paylaş Eylül 3, 2017 gönderildi 32 dakika önce, Denta yazdı: Merhaba , Ağız içi makro fotograf cekecegim önerebileceğiniz macro lens var mı ? Merhaba Nikon 40 mm f2.8 makro lens uygun fiyatlı bir çözüm olarak düşünülebilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın