hampaar kartuyan 0 Oluşturuldu: Haziran 6, 2015 Paylaş Oluşturuldu: Haziran 6, 2015 (düzenlendi) Merhaba arkadaşlar ,D750 & D800 arasında kararsız kalmakSizce hangi ürünü tercih etmeliyim? Kullanan veya daha önce karşılaştırma yapan arkadaşların fikir ve önerilerini bekliyorum.Teşekkürler-/-d750 de otomatik focus motoru yok sanırım. bu bir dezantaj gibi duruyor :/-/-Bir diğer kafama takılan soru ise piyasada çok fazla satılığa çıkartılmış D800 görüyorum. ürünün üretiminde bir sıkıntı mı var acaba? Bu denli keskin ve güçlü özelliklere sahip makineler neden satılığa çıkartılıyor açıkçası çok merak ediyorum :/ Evet belki daha üst modele geçmek için olabilir ama shutter lara bakıyorum çokta yüksek değil garip. Haziran 6, 2015 - Orçun Edipoğlu tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
myasar 53 Haziran 6, 2015 gönderildi Paylaş Haziran 6, 2015 gönderildi d750 de otomatik focus motoru yok sanırım. bu bir dezantaj gibi duruyor :/Yanlış bilgi.Diğer yandan; Bu iki makineyi hangi açılardan kıyaslamak istediğinizi belirtirseniz ya da kullanım amacınızı ve fotoğraf deneyiminizi belirtirseniz daha kolay yanıt alırsınız. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oğuz Kandemir 0 Haziran 9, 2015 gönderildi Paylaş Haziran 9, 2015 gönderildi D750 daha yeni bir makina ve otofokus motoru var, D800 ise daha eski bi makina ve cok satmisti ondan dolayi 2. El cok var. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın