devrim önel 0 Oluşturuldu: Nisan 28, 2011 Paylaş Oluşturuldu: Nisan 28, 2011 Merhabalar, Nikon D60 makinem var ve ben siyah beyaz çekim modunu bulamadım bir türlü, bu modun olmama gibi bir ihtimali var mı? menüyü didik didik aradım ama bulamadım, yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yagiz 3 Nisan 28, 2011 gönderildi Paylaş Nisan 28, 2011 gönderildi Modun olmama gibi bir ihtimali yok d60 kullanmadığım için yardımcı olamıycam,fakat mutlaka vardır, fotoğraf önizlemedeyken ok tuşuna basıp oradaki ayarlardan yapmayı denedinizmi ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Nisan 29, 2011 gönderildi Paylaş Nisan 29, 2011 gönderildi D60 Siyah beyaz tabiki var.. İlk Öncelikle Direk Siyah beyaz Fotoğraf Çekmek yanlış bir tabirdir direk siyah beyaz çekim degilde Fotoğrafınızı renkli çekip bilgisayar aracılıgı ile çevirmeniz en mantıklısıdır.. BU sayede fotoğraf orjinalı elinizde olmuş olacaktır..Ama fotoğrafın siyah beyaz atmosferi görmek istiyorsanız fotoğrafınızı çektikden sonra "MENU" veya "OK" tuşuna basarak "RETOUCH MENU"ye ulaşarak Monochrome Menüsünden "Black-and-white" ile istediğimiz bir fotoğrafın siyah-beyaz yeni bir kopyasını orjinal'e dokunmadan oluşturur.. Direk Siyah beyaz çekim için yani çektiğiniz fotoğrafın siyah beyaz olmasını istiyorsanız.. Bunuda Aşağıdaki "SHOOTING MENU"den "Optimize image" Sekmesinden "Black-and-white" Seçerek makinanızın devamlı siyah beyaz çekmesini sağlayabilirsiniz.. Saygılar... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
devrim önel 0 Mayıs 31, 2011 gönderildi Yazar Paylaş Mayıs 31, 2011 gönderildi İlgi ve alakanız için teşekkür ederim, sorunum çözüldü... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Haziran 6, 2011 gönderildi Paylaş Haziran 6, 2011 gönderildi Biz Teşekkür Ederiz... Saygılar Sevgiler.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın