hampaar kartuyan 0 Oluşturuldu: Haziran 9, 2015 Paylaş Oluşturuldu: Haziran 9, 2015 Merhabalar ,Fx gövdede kullanmak üzere Nikon 70-200mm f/2.8G ED VR II almayı planlıyorum. Sıfır fiyatları 6bin tl den başladığı için ikinci el 4.200 TL ye bir tane buldum. Sizce ikinci el fiyatı olarak uygun mu? Kapakları, tripot bağlantı aparatları vs hepsi var. 3 yıllık bir ürün bu arada.Fikir ve önerilerinizi bekliyorumTeşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ozgur 1 Haziran 9, 2015 gönderildi Paylaş Haziran 9, 2015 gönderildi Bence çok 2. elinin 3600-3900 arası satılanları biliyorum. Gerçi son 3-5 aylik dönemde medense 2. el fiyatları yükseldi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramiz AKSOY 305 Haziran 9, 2015 gönderildi Paylaş Haziran 9, 2015 gönderildi Bu ara bahsettiğiniz bandın altında ikinci el bulabileceğinizi pek sanmıyorum , eğer ürün çok temiz ise düşünülebilir. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hampaar kartuyan 0 Haziran 12, 2015 gönderildi Yazar Paylaş Haziran 12, 2015 gönderildi Bu ara bahsettiğiniz bandın altında ikinci el bulabileceğinizi pek sanmıyorum , eğer ürün çok temiz ise düşünülebilir. Söylediğiniz gibi ortalama fiyatlar bu olarak gözüküyor tüm ikinci ellere bakıldığında. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Ümit Alper TÜMEN 756 Haziran 15, 2015 gönderildi Forum Editörü Paylaş Haziran 15, 2015 gönderildi Bence çok 2. elinin 3600-3900 arası satılanları biliyorum. Gerçi son 3-5 aylik dÖnemde medense 2. el fiyatları yükseldi.DÖvizdeki artış, bu artışın sorumlusu olabilir mi, acaba? 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hampaar kartuyan 0 Haziran 15, 2015 gönderildi Yazar Paylaş Haziran 15, 2015 gönderildi DÖvizdeki artış, bu artışın sorumlusu olabilir mi, acaba? Ümit bey sormayın. dolar aldı başını gidiyor. ikinci el fiyatları bile el yakıyor 4200 tl Nikon 70-200mm f/2.8G ED VR II nano teknoloji için iyi gibi geliyor bana aslında Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Sebahattin Demir 472 Haziran 16, 2015 gönderildi Forum Editörü Paylaş Haziran 16, 2015 gönderildi Merhabalar , Fx gövdede kullanmak üzere Nikon 70-200mm f/2.8G ED VR II almayı planlıyorum. Sıfır fiyatları 6bin tl den başladığı için ikinci el 4.200 TL ye bir tane buldum. Sizce ikinci el fiyatı olarak uygun mu? Kapakları, tripot bağlantı aparatları vs hepsi var. 3 yıllık bir ürün bu arada. Fikir ve önerilerinizi bekliyorum Teşekkürler Merhabalar , Fx gövdede kullanmak üzere Nikon 70-200mm f/2.8G ED VR II almayı planlıyorum. Sıfır fiyatları 6bin tl den başladığı için ikinci el 4.200 TL ye bir tane buldum. Sizce ikinci el fiyatı olarak uygun mu? Kapakları, tripot bağlantı aparatları vs hepsi var. 3 yıllık bir ürün bu arada. Fikir ve önerilerinizi bekliyorum Teşekkürler Merhabalar , Fx gövdede kullanmak üzere Nikon 70-200mm f/2.8G ED VR II almayı planlıyorum. Sıfır fiyatları 6bin tl den başladığı için ikinci el 4.200 TL ye bir tane buldum. Sizce ikinci el fiyatı olarak uygun mu? Kapakları, tripot bağlantı aparatları vs hepsi var. 3 yıllık bir ürün bu arada. Fikir ve önerilerinizi bekliyorum Teşekkürler Merhaba, Birkaç hafta önce bir arkadaşım İzmir'de tanıdığı bir fotoğrafçıdan 2.el "AF-S Nikkor 70-200mm f/2.8 ED VRII" aldı. Bende de aynısının olduğunu bildiğinden kendisininkiyle bir test yapmak istedi. Onun gövdesi D610 model. Her iki lensi D610 gövdede aynı koşullarda test etti. 2.El lenste odak sorunu ve renklerde mora çalma şeklinde sıkıntılar gördü. Bir de odaklama hızının benim lense göre daha yavaş olduğunu hissetmişti (ben onu farkedemedim). Lensin üzerindeki seri numarasını Nikon'un sitesine girerek kontrol ettiğinde 2 kez servise gittiğini öğrendi. Neyse ki samimiyetinden dolayı iade edebildi ve paraya kıyıp sıfırını aldı.Test etmeden, kıyaslama ve servis sorgusu yapmadan 2. El almayın derim.Saygılar. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hampaar kartuyan 0 Haziran 17, 2015 gönderildi Yazar Paylaş Haziran 17, 2015 gönderildi Merhaba,Birkaç hafta önce bir arkadaşım İzmir'de tanıdığı bir fotoğrafçıdan 2.el "AF-S Nikkor 70-200mm f/2.8 ED VRII" aldı. Bende de aynısının olduğunu bildiğinden kendisininkiyle bir test yapmak istedi. Onun gövdesi D610 model. Her iki lensi D610 gövdede aynı koşullarda test etti. 2.El lenste odak sorunu ve renklerde mora çalma şeklinde sıkıntılar gördü. Bir de odaklama hızının benim lense göre daha yavaş olduğunu hissetmişti (ben onu farkedemedim).Lensin üzerindeki seri numarasını Nikon'un sitesine girerek kontrol ettiğinde 2 kez servise gittiğini öğrendi.Neyse ki samimiyetinden dolayı iade edebildi ve paraya kıyıp sıfırını aldı.Test etmeden, kıyaslama ve servis sorgusu yapmadan 2. El almayın derim.Saygılar. Sebahattin Bey en büyük korkularımdan biri de bu diyebilirim. Bu güne kadar elimden geldiği kadar elektronik eşyaları sıfır almaya gayret gösterdim. Ama malum Fotoğraf dünyasında ki ürünlerin fiyatları ne yazık ki çok yüksek. Bu lensi uzun zamandır ciddi anlamda istiyorum. VR1 alma gücüm şaun için var fakat VR2 nano ile çekilen fotoğrafları ve testleri incelediğimde arada ciddi anlamda bir fark olduğunu gördüm. Bu yüzden bu lensi çok istiyorum. İkinci el almaktan başka yol yok gibi gözüküyor. Dediğiniz gibi alacağım ürünü önce nikon yetkili servisine gösterip oradan alacağım onay ile satın almak var planlarımda. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın