karakurt 0 Oluşturuldu: Haziran 10, 2015 Paylaş Oluşturuldu: Haziran 10, 2015 merhaba arkadaşlar 2 gün önce Nikon d3200 aldım. Dün akşam Vizör göstergesinde bir sorun gördüm ve sizlere danışmak istedim.Vizör de enstantene hızını gösteren bölümde 10 - 20 - 30 gibi rakamların 0 (sıfır) ları yarım çıkıyor acaba bu sorun makine için önemli bir problemin habercisi mi yoksa başka bir yöntemle çözülebilir mi?Vizörün diğer kısımlarında bir problem yok. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Haziran 10, 2015 gönderildi Paylaş Haziran 10, 2015 gönderildi Bir problemin habercisi demek mümkün değil ama madem dün aldınız, direk iade edin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karakurt 0 Haziran 11, 2015 gönderildi Yazar Paylaş Haziran 11, 2015 gönderildi bu c.tesi teknik servise göstericem eğer sıkıntı olacak gibi hissedersem iade aklımda. Teşekkür ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Haziran 11, 2015 gönderildi Paylaş Haziran 11, 2015 gönderildi Servisin size diyeceği şey bellidir. Sıkıntı değil kameranız sapasağlam.Yada biz bir sorun görmedik bile diyebilirler.Siz gün geciktirdikçe iade/değişim şansınızı kaybediyorsunuz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tanti 7 Haziran 12, 2015 gönderildi Paylaş Haziran 12, 2015 gönderildi bu c.tesi teknik servise göstericem eğer sıkıntı olacak gibi hissedersem iade aklımda. Teşekkür ederim.Servisin size diyeceği şey bellidir. Sıkıntı değil kameranız sapasağlam.Yada biz bir sorun görmedik bile diyebilirler.Siz gün geciktirdikçe iade/değişim şansınızı kaybediyorsunuz.aynen çok fazla beklemeyin ben bana satılan teknoloji marketten aldığım d7100 ü sıfırıyla değişirdim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karakurt 0 Haziran 13, 2015 gönderildi Yazar Paylaş Haziran 13, 2015 gönderildi Bu gün iade için hepsiburada.com a gönderdim. Bu hafta belli olur. Fikir ve önerileriniz icin teşkkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
geçmiş nikon 1 Temmuz 6, 2015 gönderildi Paylaş Temmuz 6, 2015 gönderildi Ne oldu abi iade aldılar mi merak ettim? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karakurt 0 Temmuz 8, 2015 gönderildi Yazar Paylaş Temmuz 8, 2015 gönderildi Ne oldu abi iade aldılar mi merak ettim?evet iade aldılar hatta d5100 e geçiş yaptım tırstım bir kere d3200 den Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
geçmiş nikon 1 Temmuz 8, 2015 gönderildi Paylaş Temmuz 8, 2015 gönderildi evet iade aldılar hatta d5100 e geçiş yaptım tırstım bir kere d3200 den Hayırlı olsun. 3200mu 5100 mü daha güzel o halde Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karakurt 0 Temmuz 9, 2015 gönderildi Yazar Paylaş Temmuz 9, 2015 gönderildi Hayırlı olsun. 3200mu 5100 mü daha güzel o halde ben acemiyim ama çok kısa kullanıma bakarak d5100 ün çekim kalitesi sanki daha iyi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın