Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Oluşturuldu: Şubat 22, 2010 Paylaş Oluşturuldu: Şubat 22, 2010 t-Shirt Alabilmeniz için mağaza adresimiz : http://www.nikonturk.com/!/61Merhaba arkadaşlar önceki mesajlardada belirttiğim gibi toplu basım için bu senede yeterli daha iyi olacagını düşündüğümüz sayıya ulaşamadık ve bu sebeble firma üzerinden mağaza yöntemi ile satışa çıkartmayı düşündük.Fiyat açısından birazdaha fazla olacaktır tabiki toplu basım'a göre ancak emeklerimiz ve istekleriniz boşa gitmemesidir amacımız. Böyle olmasının avantajı 3 farklı bay bayan gibi ayrıntılarıda daha fazla görmemiz olmuştur.Tasarımlarda düzenleme ile herhangi birşey yapmamanızı istiyoruz yerleşim ve boyutlar ayarlıdır hepsindet-shirt modelleriERKEK BASİCBAYAN BASİCERKEK V YAKABAYAN V YAKAERKEK POLO YAKABAYAN POLO YAKAüstte bulunan link'den t-shirtlerimizi görebilirsiniz bay ve bayan olmak üzere ve 3 farklı t-shirt olmak üzere ürünler mevcut sizin tekrar birşey yapmanız gerekiyor mağazaya girerek yanda bulunan menüden seçim yaparak ulaşabilirsiniz istediğiniz tshirtlere.Not olarak söylemek istediğim şey t-shirt alan arkadaşlarımız bu konu altında aldığını zaman giymiş bir şekilde kendi fotoğraflarınız paylaşırsa sevinirizSaygılar sevgiler.. 10 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Mayıs 28, 2015 gönderildi Yazar Paylaş Mayıs 28, 2015 gönderildi Konu güncellenmiştir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yunus BULAT 73 Mayıs 28, 2015 gönderildi Paylaş Mayıs 28, 2015 gönderildi Sipariş verdim. Beden olarak uygun gelirse tüm modellerden birer tane alacağım Herkese hayırlı olsun şimdiden 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Mayıs 28, 2015 gönderildi Yazar Paylaş Mayıs 28, 2015 gönderildi Sipariş verdim. Beden olarak uygun gelirse tüm modellerden birer tane alacağım Herkese hayırlı olsun şimdiden Fotoğrafları bekliyoruz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirinceteraneler 24 Mayıs 28, 2015 gönderildi Paylaş Mayıs 28, 2015 gönderildi bisiklet yaka modelinden en yakın zamanda alacağım çok güzeller:))) kapıda ödeme varsa hemen alabilirim:D 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirinceteraneler 24 Mayıs 28, 2015 gönderildi Paylaş Mayıs 28, 2015 gönderildi kapıda ödemede 5 lira fark varmış pazartesi artık:D 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zülfü Mehmet ÖZÇİFÇİ 355 Mayıs 29, 2015 gönderildi Paylaş Mayıs 29, 2015 gönderildi 2 tane sipariş verdim. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tanti 7 Haziran 1, 2015 gönderildi Paylaş Haziran 1, 2015 gönderildi Selam,yazıyorsa da göremedim tshirtler slim fit değil, değil mi? Polo özellikle.sipariş vermeden sormak istedim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Haziran 1, 2015 gönderildi Yazar Paylaş Haziran 1, 2015 gönderildi Selam,yazıyorsa da göremedim tshirtler slim fit değil, değil mi? Polo özellikle.sipariş vermeden sormak istedimevet yazmıyor ama ölçülerden bakabilirsiniz tam slim fit gibi yapışmıyor ancak dar bir kesim'e yakın. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yunus BULAT 73 Haziran 2, 2015 gönderildi Paylaş Haziran 2, 2015 gönderildi T-shirt sanırım yarın elimde olacak. Sabırsızlıkla bekliyorum artık Fotoğrafları ilk fırsatta paylaşacağım 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Haziran 3, 2015 gönderildi Yazar Paylaş Haziran 3, 2015 gönderildi Mesajlarda espirili şekilde olmaz etmez diyenler "nerdeee" diye haykıran arkadaşlar neredesiniz ? satın alma işleminde sayı çok düşük miktarda. Nerdesiniz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yunus BULAT 73 Haziran 4, 2015 gönderildi Paylaş Haziran 4, 2015 gönderildi T-shirt üm geldi sonunda. Eve geç geldim. Yeni deneme fırsatı buldum. Beden olarak sıkıntı yok. Normalde S giyiyordum. S beden aldım. üzerime tam oturdu. Diğer modellerinden de artık sipariş verebilirim. Kullanılan malzeme iyi duruyor. Gerçi ben çok anlayan birisi değilim ama uzun vadeli giyilebilir Görüntüler şimdilik çok başarılı değil İlerleyen günlerde daha anlaşılır fotoğraflarda paylaşırım Görüntü kirliliği için özür diliyorum 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zülfü Mehmet ÖZÇİFÇİ 355 Haziran 4, 2015 gönderildi Paylaş Haziran 4, 2015 gönderildi Benimde geldi ama kargo getirmedi bugün yarın gelir fotoğrafı yüklerim. 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Haziran 4, 2015 gönderildi Yazar Paylaş Haziran 4, 2015 gönderildi Tebrikler yunus ilk paylaşan oldun yakışmış ve tasarım halinden daha iyi durmus t-shirt üzerinde. Evet dediğin gibi önceden çalıştıgım baskı aldığım biryer baskı kalitesi ve t-shirt kalitesi olarak gayet iyi aşırı yıkama yapmaz isen cok uzun süreler giyebilirsin. Diğer baskılı t-shirt'ler gibi yıpranma yapmayacaktır.Güle güle kullan 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orçun Edipoğlu 437 Haziran 5, 2015 gönderildi Paylaş Haziran 5, 2015 gönderildi Mesajlarda espirili şekilde olmaz etmez diyenler "nerdeee" diye haykıran arkadaşlar neredesiniz ? satın alma işleminde sayı çok düşük miktarda. Nerdesiniz Offf pis ayar yedik şimdi iyi mi... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim ÖZKAN 53 Haziran 5, 2015 gönderildi Paylaş Haziran 5, 2015 gönderildi Offf pis ayar yedik şimdi iyi mi... Abi artık imza değişir sanırım Şehir dışındaydım 15 gündür. Eve bugün dönüyorum akşama sipariş etmiş olurum diye düşünüyorum 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
resul diler 32 Haziran 5, 2015 gönderildi Paylaş Haziran 5, 2015 gönderildi Benim siparişim daha gelmedi maalesef :/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zülfü Mehmet ÖZÇİFÇİ 355 Haziran 6, 2015 gönderildi Paylaş Haziran 6, 2015 gönderildi Teşekkürler bugün aldım t-shirtleri ama kumaş aynı polo yaka ile normal yakada kullanılan kumaş aynı. 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bünyamin SARITÜRK 9 Haziran 8, 2015 gönderildi Paylaş Haziran 8, 2015 gönderildi Bir adet de ben sipariş vermiştim T-shirt'üm bu gün geldi ve gayet iyi görünüyor... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zülfü Mehmet ÖZÇİFÇİ 355 Haziran 20, 2015 gönderildi Paylaş Haziran 20, 2015 gönderildi Toplam 3 kişi mi aldık şimdi Trajikomik bir durum 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Haziran 21, 2015 gönderildi Yazar Paylaş Haziran 21, 2015 gönderildi Bazen ben konuşunca suçlu veya dediklerimi anlatamıyorum. Evet şuan için toplam 7 adet alındı bilginiz olsun. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
resul diler 32 Haziran 21, 2015 gönderildi Paylaş Haziran 21, 2015 gönderildi Bazen ben konuşunca suçlu veya dediklerimi anlatamıyorum. Evet şuan için toplam 7 adet alındı bilginiz olsun.T-shirt üm geldi ancak boyum uzun olduğundan bir giydiğimi bir daha giyememden Ötürü bir beden büyük sipariş vermiştim o sebepten Ötürü terzide ayarlatıp Öyle atmayı düşünüyorum foruma. Bu arada o kadar emek ve çabanıza rağmen umarım boşa gitmez yaptıklarınız. Bu t-shirt konusunu açarak kendimi de suçlu hissediyorum 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Haziran 23, 2015 gönderildi Yazar Paylaş Haziran 23, 2015 gönderildi Sucluluk degil üzülüyor insan sadece bunun sizle ilgisi yok ancak önden konusmakla icraat bir olmuyor sadece onu görün demek istedim biraz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orçun Edipoğlu 437 Haziran 26, 2015 gönderildi Paylaş Haziran 26, 2015 gönderildi +1 (Yurtiçi kargodan teslim alamadım sadece ufak bir sorun ama hal olur şeyler bunlar...) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orçun Edipoğlu 437 Temmuz 2, 2015 gönderildi Paylaş Temmuz 2, 2015 gönderildi 3 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın