Okan Cem AYDÜZ 0 Oluşturuldu: Haziran 30, 2015 Paylaş Oluşturuldu: Haziran 30, 2015 Merhaba yaklasik 1 senedir amator fotograflar cekiyorum gece çekimleri icin tripod almayi dusunuyorum ekonomik fiyatlarda hangi tripodu onerebilirsiniz? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Haziran 30, 2015 gönderildi Paylaş Haziran 30, 2015 gönderildi Ucuz etin yahnisinden terbiye edilmiş pekin ördeği olmayacağını hatırlataraktan bu işe ayırdığınız bütçe, şuanki ekipmanınız ve gelecekte kullanmayı planladığınız bir ekipman varmı?önce bu soruların cevabı lazım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
myasar 53 Haziran 30, 2015 gönderildi Paylaş Haziran 30, 2015 gönderildi Gökhan Bey'in de söylediği gibi pek de ucuza kaçmak doğru değil. Bir kere alıp iyi birşey almak daha mantıklı.Bu doğrultuda benim önerebileceğim, nispeten ekonomik (kullanmakta olduğum) Manfrotto'nun 190 serisi. Bunun fiber ve alümünyum malzemeli 3 ve 4 kademeli olmak üzere 4 modeli var. Her hangi birini alabilirsiniz. Bu modelle ilgili ek bilgi isterseniz yardımcı olabilirim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hüseyin UĞUR 0 Ağustos 8, 2015 gönderildi Paylaş Ağustos 8, 2015 gönderildi Bende compact action modelini aldım gerçi pazartesi elimde olacak ama inş değer vrdiğimize.. myasar sizde hangi modeli var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İsmet Erinç SALMAN 2 Ağustos 9, 2015 gönderildi Paylaş Ağustos 9, 2015 gönderildi https://www.fotozeynep.com.tr/?do=shop&show=viewproduct&productid=2402Bu modeli kullanıyorum gayet memnunum.F/p oranı gayet iyi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hüseyin UĞUR 0 Ağustos 9, 2015 gönderildi Paylaş Ağustos 9, 2015 gönderildi F/p oranı derken Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İsmet Erinç SALMAN 2 Ağustos 9, 2015 gönderildi Paylaş Ağustos 9, 2015 gönderildi fiyat ve performans demek. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
süleyman akbaş 0 Ağustos 11, 2015 gönderildi Paylaş Ağustos 11, 2015 gönderildi Tripot seçimi başa bela Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
süleyman akbaş 0 Ağustos 11, 2015 gönderildi Paylaş Ağustos 11, 2015 gönderildi http://www.cazipshop...-st-7030-tripodhttp://www.cazipshop...f-ve-video-icinTercih olarak daha çok Fotoğraf için hangisini önerirsiniz ? Dp550 aldım kafa yapısı bacaklar filan çok kuvvetli duruyor ama sağ sol eğimi veremiyorsunuz. Bunun eksikliğini çok fazla hisseder miyim ? Amatör bile değilim ama meraklıyım. D7000 + 18-105mm + 50mm 1.8d Ekipman oluşturuyorum kendimce. Eğer Somita daha kullanışlı olacaksa onunla değiştireceğim bugün Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
süleyman akbaş 0 Ağustos 12, 2015 gönderildi Paylaş Ağustos 12, 2015 gönderildi slik 340 dx pro aldım bu kadar para vermişken üzerine biraz daha ekleyeyim dedim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın