Mehmet F.Ödev 1 Oluşturuldu: Nisan 29, 2011 Paylaş Oluşturuldu: Nisan 29, 2011 Fotoğrafçı arkadaşlar bu konuda gerçekten çok kafam karışık.Makinemin d5000 olması dolayısıyla geniş açıda otofokus sadece 35mm de (galiba bir de50mm f1.4 de) var.İnternetten araştırdığım kadarıyla 35mm f1.8 500tl iken 50mm f1.8 250-200 tl.Aradaki otofokus ve açı farkı bana ne kaybettirir gerçekten bilmiorum.Bu konuda sizden yardım istiyorum.Not düşmek gerekirse öğrenci adam olduğum için 500 tl gibi bir harcama yapmam biraz beni zorlar.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yagiz 3 Nisan 29, 2011 gönderildi Paylaş Nisan 29, 2011 gönderildi açı farkı bu şekilde zannedersem,açıkcası öğrenci adamsam ki öyleyim,35 mm e o kadar para vermem ,50mm gayet güzel bir lenstir ama kullanım amacanıza göre değişir tabi,anlamadığım şey d5000 de gövde üzerinde af motoru yokmu? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet F.Ödev 1 Nisan 29, 2011 gönderildi Yazar Paylaş Nisan 29, 2011 gönderildi Maalesef nikonun yeni giriş seviyelerinin çoğunda(belkide hepsinde) motor gövdede değil,galiba bu da firmaların bir taktiği.Galiba sizin makinede bildiğim kadarıyla motor var? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yagiz 3 Nisan 29, 2011 gönderildi Paylaş Nisan 29, 2011 gönderildi Evet benim makinemde var,zamanında benimde çok sorun olmuştu gövdede af olmayışı.illaki 35mm diyorsanız elle netleme yapmayı kabullenmelisiniz,kafanızı karıştırmak gibi olmasın ama 50 mm gayet güzel bir alternatif,hem fiyatı olsun hem performansı olsun.Fotoğrafları karşılaştırın kararınızı verin Buradan 50mm Buradan 35mm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet F.Ödev 1 Nisan 29, 2011 gönderildi Yazar Paylaş Nisan 29, 2011 gönderildi Çok teşekkürler yardım ettiğiniz için umarım seçimim beni mutlu eder! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yagiz 3 Nisan 29, 2011 gönderildi Paylaş Nisan 29, 2011 gönderildi Rica ederim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın