ahmet türküm 0 Oluşturuldu: Temmuz 6, 2015 Paylaş Oluşturuldu: Temmuz 6, 2015 merhaba arkadaşlar benim fotoğraf makinasının içinden çıkan view nx 2 proğramını 32 bit olarakda 64 bit olarakda yükleyip denedim proğram açılıyor ama fotoğraflar açılmıyor yardımcı olursanız sevinirim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikontürk 7 Temmuz 7, 2015 gönderildi Paylaş Temmuz 7, 2015 gönderildi Kutudan çıkan CD versiyon olarak eski olabilir. Bu yazılım zaten ücretsizdir. Nikon'un kendi sitesinden indirip kurun ve deneyin. Sorun hala devam ediyorsa bir sistem uzmanından yardım alın. Konunun fotoğrafçılıkla ilgisi yok. Tamamen işletim sistemiyle ilgili bir sorun. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ahmet türküm 0 Temmuz 7, 2015 gönderildi Yazar Paylaş Temmuz 7, 2015 gönderildi Kutudan çıkan CD versiyon olarak eski olabilir. Bu yazılım zaten ücretsizdir. Nikon'un kendi sitesinden indirip kurun ve deneyin. Sorun hala devam ediyorsa bir sistem uzmanından yardım alın. Konunun fotoğrafçılıkla ilgisi yok. Tamamen işletim sistemiyle ilgili bir sorun.çok teşekkür ederim çok sağolun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın