geçmiş nikon 1 Oluşturuldu: Temmuz 6, 2015 Paylaş Oluşturuldu: Temmuz 6, 2015 Merhaba arkadaşlar. Objektifimin öncl camini ve hatta filtreyi ne ile silebilirim. Gözlük bezi aklıma geldi. Tereddüt ettim. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orçun Edipoğlu 437 Temmuz 6, 2015 gönderildi Paylaş Temmuz 6, 2015 gönderildi Gözlük camları için üretilen tüy bırakmayan bezleri ben de kullanıyorum. Bu bezleri arada sabunla yıkıyorum. Bir sorun olmuyor açıkcası. Lens temizliği için anti statik temizleme solüsyonları piyasada bulunuyor, fiyatları da makul. Cam aksamların tamamını bunlarla temizleyebilirsiniz. 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
geçmiş nikon 1 Temmuz 9, 2015 gönderildi Yazar Paylaş Temmuz 9, 2015 gönderildi filtreyi temizledim ama pek tatmin olmadim kristal kristal parlamalar var tum yüzeyinde neden anlamadım. Uv filtreler öyle mi oluyor acaba. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orçun Edipoğlu 437 Temmuz 10, 2015 gönderildi Paylaş Temmuz 10, 2015 gönderildi bir de şöyle deneyin; gözlük camının bir ucuna temizleme solüsyonu sıkın ve sıktığınız yerin tersiyle silin. daha sonra bezin kuru kısmı ile leke dalgalanma olmayana kadar silin. Bezi temizlemeniz gerektiğinde çamaşır makinasına atmayın. ılık su ve tercihen sabunla hafif çitileyin. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın