Mehmet Aşcı 0 Oluşturuldu: Temmuz 21, 2015 Paylaş Oluşturuldu: Temmuz 21, 2015 arkadaşlar elimde nikon d7000 18-105 vr lens ve iyi bir tripod var.. düşük maliyetli ama iş yapan bir home stüdyo açmak istiyorum ortalama maliyeti ne olur ne tip eşyalar gerekir.. uzun zamandır amatör olarak uğraşıyorum ama artık stüdyo çekimlerindede kendimi geliştirmek istiyorum.. ileri düzeyde neler yapmam gerekir tavsiyelerinizi bekliyorum.. şimdiden teşekkür ediyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zülfü Mehmet ÖZÇİFÇİ 355 Temmuz 21, 2015 gönderildi Paylaş Temmuz 21, 2015 gönderildi Softbox paraflaş flaş tetikleyici belkş şemsiye arka fon... Abiler yardımcı olacaklardır 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikontürk 7 Temmuz 21, 2015 gönderildi Paylaş Temmuz 21, 2015 gönderildi https://www.google.nl/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=evde+foto%C4%9Fraf+st%C3%BCdyosu+kurmak+i%C3%A7in Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Sebahattin Demir 472 Temmuz 21, 2015 gönderildi Forum Editörü Paylaş Temmuz 21, 2015 gönderildi arkadaşlar elimde nikon d7000 18-105 vr lens ve iyi bir tripod var.. düşük maliyetli ama iş yapan bir home stüdyo açmak istiyorum ortalama maliyeti ne olur ne tip eşyalar gerekir.. uzun zamandır amatör olarak uğraşıyorum ama artık stüdyo çekimlerindede kendimi geliştirmek istiyorum.. ileri düzeyde neler yapmam gerekir tavsiyelerinizi bekliyorum.. şimdiden teşekkür ediyorum. Merhaba,Size, yeni başlayanlar tadında iki tüyo vereyim;1- Bu sitede isminizi yazmaktan imtina ediyorsanız, soracağınız sorulara doyurucu ve ciddi yanıtlar alma ihtimaliniz çok az oluyor.2- Soracağınız soru çok genel amaçlıysa ve google gibi arama motorlarında kolayca bulabileceğiniz cinsten bir konuysa da aynı durum geçerli.Saygılar. 3 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Aşcı 0 Temmuz 21, 2015 gönderildi Yazar Paylaş Temmuz 21, 2015 gönderildi Merhaba,Size, yeni başlayanlar tadında iki tüyo vereyim;1- Bu sitede isminizi yazmaktan imtina ediyorsanız, soracağınız sorulara doyurucu ve ciddi yanıtlar alma ihtimaliniz çok az oluyor.2- Soracağınız soru çok genel amaçlıysa ve google gibi arama motorlarında kolayca bulabileceğiniz cinsten bir konuysa da aynı durum geçerli.Saygılar.teşekkür ediyorum.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Aşcı 0 Temmuz 21, 2015 gönderildi Yazar Paylaş Temmuz 21, 2015 gönderildi https://www.google.n...urmak+i%C3%A7inTeşekkürler hocam Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın