burak furat 4 Oluşturuldu: Temmuz 25, 2015 Paylaş Oluşturuldu: Temmuz 25, 2015 ilk makinam ve doğru tercih yaptığımı düşünüyorum makina türkiye piyasasına tam olarak girmiş olmasa bile bence wifi,dokumatik ekran çok güzel artılar günlük kullanım için. tabi teknik özellikler olarak ta bana çok yeterli geldi makina. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Selçuk 15 Temmuz 31, 2015 gönderildi Paylaş Temmuz 31, 2015 gönderildi makine çok önemli değil sizi fotoğraftan soğutmayacak bir model olsun yeter. bir an mnce fotoğrafik gözünüzü geliştirmeye bakın nacizane tavsiyem. hayırlı olsun iyi günlerde kullanın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan YAGMUR 1 Ağustos 2, 2015 gönderildi Paylaş Ağustos 2, 2015 gönderildi Hayırlı olsun 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
burak furat 4 Ağustos 5, 2015 gönderildi Yazar Paylaş Ağustos 5, 2015 gönderildi makine çok önemli değil sizi fotoğraftan soğutmayacak bir model olsun yeter. bir an mnce fotoğrafik gözünüzü geliştirmeye bakın nacizane tavsiyem. hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.aslında fotoğrafik gözüm var diye düşünüyorum ama tabiki omür boyunca gelişebilecek bir hobi teşekkür ederim 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ibrahimali 1 Eylül 1, 2015 gönderildi Paylaş Eylül 1, 2015 gönderildi hayırlı olsun kardeşim bende şubat ayında aldım d5500+ 18-105 çok memnunum şunu dediğim oluyo aslında yaa az biraz daha paraya kıyıp daha profesyonel bişey mi alsam die ama şimdi çok memnunum zira her ne kadar bunu desemde biliyorum ki 7100 alsam 7200 mü derken bunun sonu yok. bende o yüzden aynen senin gibi düşünüyorum iyi bi başlangıç yaptık hem arkadaşların dediği gibi elbette makinenin önemi olabilir ama nerden ve nasıl bakacağımızı bilmediğimiz sürece dünyanın en iyi makinesi de olsa bizim için fazla bişey değişmeyecektir. tekrar hayırlı olsun 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Sebahattin Demir 472 Eylül 1, 2015 gönderildi Forum Editörü Paylaş Eylül 1, 2015 gönderildi Çok sıkÇa tekrarlanan bir deyim var, bu konu iÇin tekrarlamakta sakınca yok:"Fotoğrafı fotoğrafÇı Çeker, makine değil"Hayırlı olsun. 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
FATMA BEYAZ 0 Mart 3, 2016 gönderildi Paylaş Mart 3, 2016 gönderildi selamlar.bende d5500 ümü şimdi elime aldım daha. foto.dan hiç anlamayan biri olarak yolum çook uzun.yardımlarınızı ve desteklerinizi bekliyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın