İçeriğe git

Sayfaya Direkt giriş yaparken alınan hata ile ilgili

Recommended Posts

Merhabalar ,

Siteye googleden aratarak direkt giriş yapmak istediğimde böyle bir hata çıkıyor giriş yapamıyorum. googlede aratma yapıp sayfanın çıkan alt başlıklarına basarak giriş yapabiliyorum. Sitede bir sorun oluşmuş olabilir mi? Yoksa benim kullandığım dns ile ilgili mi?

Teşekkürler

B0EpZQ.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Merhaba attığınız fotoğraf'dada bellidirki. Şuan (proxy) yani bir tunel kullanarak sörf yapıyorsunuz. Aldığınız hatayı kullandığınız zenmate tünel programı yapıyor. Siz yurt dışından gösterdiği ve bazı DNS sorunlaru yüzünden hataya yönlendiriyor.

Hata'da kullandığınız blog ulaşılamadığını lütfen lokalasyon değiştirmenizi söylüyor zenmate.

saygılar.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Merhaba attığınız fotoğraf'dada bellidirki. Şuan (proxy) yani bir tunel kullanarak sÖrf yapıyorsunuz. Aldığınız hatayı kullandığınız zenmate tünel programı yapıyor. Siz yurt dışından gÖsterdiği ve bazı DNS sorunlaru yüzünden hataya yÖnlendiriyor.

Hata'da kullandığınız blog ulaşılamadığını lütfen lokalasyon değiştirmenizi sÖylüyor zenmate.

saygılar.

Dediğiniz gibiymiş. Bu konuyu nasıl silebilirim.Boşuna kalabalık yapmış oluyor burda.

Teşekkürler

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Dediğiniz gibiymiş. Bu konuyu nasıl silebilirim.Boşuna kalabalık yapmış oluyor burda.

Teşekkürler

Dediğim programı kaldırmanız durumunda sorun kalkacaktır.

Program ekle/kaldır kullanarak Zenmate adlı programı kaldırın.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sende sohbete katıl

Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Eklediğiniz Link Otomatik Olarak Embed Çevrilmiştir..   Sadece yazı link haline çevir

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editörü Temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.