Murat Unal 48 Oluşturuldu: Temmuz 27, 2015 Paylaş Oluşturuldu: Temmuz 27, 2015 Çok kötü olmuş. Mail attım, yeni site tasarımınız "donanım rehberi yerine adventure oyunu olmuş, sonuca ulaşmak iÇin bir sürü bulmaca Çözmek gerekiyor; bunun iÇin bir de üzerine para mı verdiniz?" dedim.Gönderilen cevap şöyle:Due to summer holidays, our DxOMark Support Team who can normally be reached from Monday to Sunday at support@dxomark.com will be unavailable until August 19th.Hep beraber tatildelermiş yani. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Sebahattin Demir 472 Temmuz 28, 2015 gönderildi Forum Editörü Paylaş Temmuz 28, 2015 gönderildi Çok kötü olmuş. Mail attım, yeni site tasarımınız "donanım rehberi yerine adventure oyunu olmuş, sonuca ulaşmak iÇin bir sürü bulmaca Çözmek gerekiyor; bunun iÇin bir de üzerine para mı verdiniz?" dedim.Gönderilen cevap şöyle:Hep beraber tatildelermiş yani. Murat bey,Aynı siteyi ben de sıkÇa ziyaret ediyorum ve faydalı bilgiler buluyorum.Bu görsel işi galiba Çetrefilli bir iş.Çünkü, ben tam aksine sitenin şu anki yapısını daha derli toplu buldum. Aradığım her konuya ana sayfadan kolaylıkla ulaşabiliyorum, ana sayfada yoksa bile yönlendirmeler gayet başarılı bana göre.Belki de ben Adventure oyun tarzı bir yapıdan hoşlanıyorumdur Toplu izin kullanma konusunda hemfikirim. Bizim fabrikamızda da her yıl Ağustos'un ilk 2 haftası toplu izne Çıkarız. Ama bize ihtiyaÇ duyan bayi ve müşterilerimiz iÇin mutlaka nöbetÇi Çalışanlar bulunur. "İzindeyiz, destek yok" demeyiz, diyemeyiz.Saygılar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Unal 48 Temmuz 28, 2015 gönderildi Yazar Paylaş Temmuz 28, 2015 gönderildi Belki de aradığımız şeyler farklıdır. Ben daha çok tek gövde üzerinde lens karşılaştırmalarına bakıyorum. Nadiren de tek lens için gövde karşılaştırmaları. İyi saklamışlar. Bir kılavuzluk sitesinde, insanın yolunu çok kolay bulabilmesi gerek, aksi sitenin felsefesi ile çelişiyor. Analitik oyunları ben de seviyorum ama onun için bir sitede eşelenmek istemiyorum. :lol:Yalnız bu arada yeniden düşündüm de, kendimizi bu vahşi kapitalizme fena kaptırmışız. Değer yargılarımız değişmiş. Aslında bu her şeyi bırakıp toplu izne çıkmak tersine site için olumlu bir puan olmalı. Not: Bu ara Borderlands Pre-Sequel e sardım. öneririm. Hem kafa dağıtıyor hem de biraz zekayı zorluyor. İyi denge kurmuşlar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın