Hüseyin UĞUR 0 Oluşturuldu: Ağustos 8, 2015 Paylaş Oluşturuldu: Ağustos 8, 2015 Bu hobiye yeni merak salarak D7000 18-105 lens + 50 mm 1.8d lens aldım 10.08.2015 de inş elimde olacak. Makine kullanımı için veya fotoğraf Çekimi için Tavsiyelerinizi bekliyorum.....Eğitim için aşağıdaki kitapları aldım inş işimi görür kullanan var mı bu kitabı?https://fotografium.com/urun/scott-kelby-digital-fotografcinin-el-kitabi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zülfü Mehmet ÖZÇİFÇİ 355 Ağustos 11, 2015 gönderildi Paylaş Ağustos 11, 2015 gönderildi hayırlı olsun. siz kullanın takıldığınız yerde sorun. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
turkstockfotograf 83 Ağustos 11, 2015 gönderildi Paylaş Ağustos 11, 2015 gönderildi Hayırlı olsun makineniz. "National geographic fotoğrafçılık okulu" eğitim cd'leri size çok şey katabilirim. Sadece video değil interaktif eğitimlerde var. Tavsiye ederim. Güle güle kullanın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hüseyin UĞUR 0 Ağustos 11, 2015 gönderildi Yazar Paylaş Ağustos 11, 2015 gönderildi Allah razi olsun teşekkür ederim. Yavaş yavaş başladım kullanmaya. National Geographic fotoğrafcılık okulunu baya rakımı bulamadım nerden bulabilirim acaba Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
turkstockfotograf 83 Ağustos 11, 2015 gönderildi Paylaş Ağustos 11, 2015 gönderildi Sanırım artık satılmıyor ancak internetteindirebileceğiniz siteler vardır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hüseyin UĞUR 0 Ağustos 12, 2015 gönderildi Yazar Paylaş Ağustos 12, 2015 gönderildi Internette de bulamadım tekrar arayacağım sizden ricam görürseniz paylaşırsanız sevinirim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın