İçeriğe git

Aküsüz çalışan Octagon var mı?


oyku ozgen

Recommended Posts

Merhaba, geçenlerde bir çekimde birisinin küçük boyut octagon kullandığını fakat octagonun içerisinde kafa flaş kullanmadığını gördüm. Daha da ilginci akü yoktu octagona bağlı. Aküsüz çalışan böyle bir ışık var mı? Varsa modeli, markası nedir ya da buna alternatif nasıl sağlayabiliriz? En uygun akülü ne kadara bulabilirim?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Profoto B1 benzeri bir ürün olabilir diye düşünüyorum.Akülü paraflaş.Artık eskisi gibi paraflaşların aküsü ayrı değil gövdesi ile bütün ve değiştirilebilir şekilde.Bu ürünü incelerseniz demek istediğimi anlayacaksınız.Umarım yardımcı olmustur.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Çok teşekkür ederim, dediğim şey tam da buydu. Fiyatı aÇıkÇası biraz tuzlu geldi şimdilik, bu modele alternatif bir model öneriniz var mı acaba?

Bu arada benim daha önce Çalıştığım yerler belli ki tarih öncesinden kalmışlar :D Baya kocaman aküleri orası senin burası benim taşıyıp duruyorduk.. Eee teknoloji malum..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Star,visico,godox gibi markalarında bu tarz ürünleri var artık.Sahibinden de de bulmanız mumkun akulu flaşların 2.elleri 750tl den başlıyor diye biliyorum ama ne kadar sağlamdır ,sağlıklıdır bilemeyeceğim.Araştırırsanız işinize yarayacak bütçenize uygun ürünler bulmanız mümkün

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sende sohbete katıl

Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

  Only 75 emoji are allowed.

×   Eklediğiniz Link Otomatik Olarak Embed Çevrilmiştir..   Sadece yazı link haline çevir

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editörü Temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.