oyku ozgen 0 Oluşturuldu: Ağustos 9, 2015 Paylaş Oluşturuldu: Ağustos 9, 2015 Merhaba, geçenlerde bir çekimde birisinin küçük boyut octagon kullandığını fakat octagonun içerisinde kafa flaş kullanmadığını gördüm. Daha da ilginci akü yoktu octagona bağlı. Aküsüz çalışan böyle bir ışık var mı? Varsa modeli, markası nedir ya da buna alternatif nasıl sağlayabiliriz? En uygun akülü ne kadara bulabilirim? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İsmet Erinç SALMAN 2 Ağustos 9, 2015 gönderildi Paylaş Ağustos 9, 2015 gönderildi Profoto B1 benzeri bir ürün olabilir diye düşünüyorum.Akülü paraflaş.Artık eskisi gibi paraflaşların aküsü ayrı değil gövdesi ile bütün ve değiştirilebilir şekilde.Bu ürünü incelerseniz demek istediğimi anlayacaksınız.Umarım yardımcı olmustur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oyku ozgen 0 Ağustos 9, 2015 gönderildi Yazar Paylaş Ağustos 9, 2015 gönderildi Çok teşekkür ederim, dediğim şey tam da buydu. Fiyatı aÇıkÇası biraz tuzlu geldi şimdilik, bu modele alternatif bir model öneriniz var mı acaba?Bu arada benim daha önce Çalıştığım yerler belli ki tarih öncesinden kalmışlar Baya kocaman aküleri orası senin burası benim taşıyıp duruyorduk.. Eee teknoloji malum.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İsmet Erinç SALMAN 2 Ağustos 9, 2015 gönderildi Paylaş Ağustos 9, 2015 gönderildi Star,visico,godox gibi markalarında bu tarz ürünleri var artık.Sahibinden de de bulmanız mumkun akulu flaşların 2.elleri 750tl den başlıyor diye biliyorum ama ne kadar sağlamdır ,sağlıklıdır bilemeyeceğim.Araştırırsanız işinize yarayacak bütçenize uygun ürünler bulmanız mümkün Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikontürk 7 Ağustos 9, 2015 gönderildi Paylaş Ağustos 9, 2015 gönderildi http://www.foxflash.nl/index.php?route=product/category&path=33 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın