Misafir Oluşturuldu: Ağustos 12, 2015 Paylaş Oluşturuldu: Ağustos 12, 2015 Arkadaşlar herkese merhaba,Uzun süredir foruma üyeyim, siz değerli üyelerden, Mehmet hoca ve Ertan hoca'dan bir çok şey öğrendim. Hepinize sonsuz teşekkürler.Gereksiz yere konu açtıysam şimdiden sizlerden özür dilerim.Aklıma takılan bir konu var yardım ederseniz çok memnun olurum.Yaklaşık 7-8 aydır bütün fotoğrafçılık sitelerini,forumları ve özellikle halkböyleistiyor blogunu takip etmekteyim.fotoğraf çekmek adına öğrendiğim veya öğrendiğimi sandığım herşeyi okuyarak ve sonucunda uygulamaya çalışarak edindim.Sorum şu, mutlaka bir kursa gidip eğitim almak gerekiyormu? Yani bir hobi olmaktan öte geçmesini istiyorum. Sanki kursa gitmeyip böyle bir eğitim almazsam bişeyler eksik kalacakmış gibi geliyor.Değerli tavsiye ve görüşleriniz için şimdiden teşekkürler.Murat Yılmaz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
turkstockfotograf 83 Ağustos 12, 2015 gönderildi Paylaş Ağustos 12, 2015 gönderildi Merhaba,Aşağıdaki video sizi aydınlatacaktır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Ağustos 12, 2015 gönderildi Paylaş Ağustos 12, 2015 gönderildi Cevap için teşekkürler Kutayı takip ediyorum bu videoyu baya izledim aslında:) ama Dediğim gibi insanın aklında "acaba" kalmıyor değil. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
umitkosaner 3 Ağustos 15, 2015 gönderildi Paylaş Ağustos 15, 2015 gönderildi Kursa para vermek bencede gereksiz,fakat yaşadığınız şehirde ücretsiz kurs imkana varsa gitmeni öneririm.Sebebine gelince bilgiden ziyade aynı hobiye gönül vermiş yeni arkadaşlar edinme,birlikte fotoğraf çekme ve en önemlisi üzerinde ki çekingenliği atmanda faydası olur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Ağustos 15, 2015 gönderildi Paylaş Ağustos 15, 2015 gönderildi Ümit bey cevabınız için tesekkur ederim. Söylediğiniz gayet mantıklı geldi. Boyle bir ortam yakalayıp biran önce değerlendireceğim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın