Yasin Korkmaz 56 Oluşturuldu: Ağustos 14, 2015 Paylaş Oluşturuldu: Ağustos 14, 2015 Merhaba arkadaşlar..Makinem D 5100 ve sizden ricam bana panoramic fotoğraf nasıl çekeceğimi öğretmeniz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikontürk 7 Ağustos 14, 2015 gönderildi Paylaş Ağustos 14, 2015 gönderildi Bahsettiğiniz makina içindeki bir özellik ise bu mümkün değil. Bu tür uygulamalar akıllı telefonlar, kompakt makinalarda bulunabilen özelliklerdendir. Elinizdeki DSLR ile çok daha kaliteli panorama fotoğraflar üretebilirsiniz, ama bunu photoshop veya benzeri programlar yardımıyla yapmak zorundasınız. Buradaki mantık, dikey kadrajda çekilen birden fazla karenin bilgisayar ortamında birleştirilmesidir. Sadece panorama yapan ücretsiz yazılımlar da vardır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Korkmaz 56 Ağustos 14, 2015 gönderildi Yazar Paylaş Ağustos 14, 2015 gönderildi Bahsettiğiniz makina içindeki bir özellik ise bu mümkün değil. Bu tür uygulamalar akıllı telefonlar, kompakt makinalarda bulunabilen özelliklerdendir. Elinizdeki DSLR ile çok daha kaliteli panorama fotoğraflar üretebilirsiniz, ama bunu photoshop veya benzeri programlar yardımıyla yapmak zorundasınız. Buradaki mantık, dikey kadrajda çekilen birden fazla karenin bilgisayar ortamında birleştirilmesidir. Sadece panorama yapan ücretsiz yazılımlar da vardır.Evet..adobe stitcher unlimited buldum, teşekkürler.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Ağustos 15, 2015 gönderildi Paylaş Ağustos 15, 2015 gönderildi Panorama için en önemlisi tripod veya benzeri işi yapabilecek bir alet edavat.Kamerayı sabit tutup dikey veya yatay aynı düzlem üstüne kareler çekip X bir panaroma programı ile birleştirmek ki ben bu iş için yine photoshopu öneririm zira bana göre en başarılısı o. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın