İçeriğe git

NİKON D60 FLSH I PATLAMIYOR YARDIM EDERMİSİNİZ.

ERTAŞ

Recommended Posts

Arkadaşlar Merhaba

Dün birtane D60 model makine aldım. Bu benim ilk SLR makinem.

Dün ilk fotoğraflarımı çekmeye başladım flash açık olmasına rağmen bir türlü flash patlatmayı beceremedim.

acaba sorun bendemi yoksa makinin flash ındamı problem var.

Yardım ederseniz sevinirim. Yoksa amatör fotoğrafcılığım hayal kırıklığına uğrayacak.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Arkadaşlar Merhaba

Dün birtane D60 model makine aldım. Bu benim ilk SLR makinem.

Dün ilk fotoğraflarımı çekmeye başladım flash açık olmasına rağmen bir türlü flash patlatmayı beceremedim.

acaba sorun bendemi yoksa makinin flash ındamı problem var.

Yardım ederseniz sevinirim. Yoksa amatör fotoğrafcılığım hayal kırıklığına uğrayacak.

Makinayı Sıfır Olarakmı Aldınız yoksa 2. Elmi ?

Makinanıza Flash patlatmak zor degıldır. Kafa Flasını yanında düğme yardımı ile açtıgınız zaman her basımda patlıycaktır. makınanızı "P" Moduna alarak bir deneyiniz bunu eğer patlamıyorsa flashda bir sorun vardur.. Herhangi bir hayal kırıklıgı yapmanıza gerek yok böyle sorunlar nadirde olsa çıkabilir.. Çok büyük bir sorun degil yapılabilir bir sorun..

saygılar..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Makinayı Sıfır Olarakmı Aldınız yoksa 2. Elmi ?

Makinanıza Flash patlatmak zor degıldır. Kafa Flasını yanında düğme yardımı ile açtıgınız zaman her basımda patlıycaktır. makınanızı "P" Moduna alarak bir deneyiniz bunu eğer patlamıyorsa flashda bir sorun vardur.. Herhangi bir hayal kırıklıgı yapmanıza gerek yok böyle sorunlar nadirde olsa çıkabilir.. Çok büyük bir sorun degil yapılabilir bir sorun..

saygılar..

Makineyi sıfır olarak aldım. Fotoğrafı çekmek için düğmeye bastığımda flash kapağı açılıyor ama flash patlamıyor.

P moduna alarak denedim yine olmadı.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sende sohbete katıl

Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Eklediğiniz Link Otomatik Olarak Embed Çevrilmiştir..   Sadece yazı link haline çevir

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editörü Temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.