krvtl 0 Oluşturuldu: Eylül 1, 2015 Paylaş Oluşturuldu: Eylül 1, 2015 Merhabalar aranızda oldukça yeniyim, elimde d800e ve sb-910 flash var, kablosuz nasıl tetikleyebilirim. ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
turkstockfotograf 83 Eylül 1, 2015 gönderildi Paylaş Eylül 1, 2015 gönderildi İç mekanda makine menüsünden basamakla flaş menüsüne girerek ister manuel ister TTL tetikleyebilirsiniz. Makinenin flaşı açık olmalı. ve Sb-910 slave köle moduna alınmalı. Bu dış mekanda pek işe yaramıyor. Ama bu derdin ilacı Yongnuo yn-622n-tx + yn622n almaktır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikontürk 7 Eylül 1, 2015 gönderildi Paylaş Eylül 1, 2015 gönderildi http://www.nikonturk.com/konu/2410-sb-910-remote-olarak-kullanmak/page__fromsearch__1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Sebahattin Demir 472 Eylül 1, 2015 gönderildi Forum Editörü Paylaş Eylül 1, 2015 gönderildi http://www.nikonturk...__fromsearch__1Ben de Mehmet Hoca sayesinde 3 adet SB-910 flaşımın herbiri için Pocket Wizard FlexTT5 ve onları tetiklemek için Mini TT1 serisini almıştım. Gerçi FlexTT5 lerden bir tanesini tetikleyici olarak ta kullanabilirdim. Mehmet Hoca flaşlarını uzaktan kumanda edebilmek için Mini TT1'ın üzerine SU-800 kullanmış, ben Pocket Wizard AC3 kullanıyorum.Bu sayede flaşlarımı makinem üzerinden- A,B,C olmak üzere 3 ayrı grupta, (M)anual veya (A)utomatic modda (iTTL) ayrı ayrı kumanda edebiliyorum,- Her birinin güçlerini ayrı ayrı ayarlayabiliyorum,- Ya da istediğim herhangi bir tanesini kapatabiliyorum.Bu kadarı da benim gibi bir amatör için fazlasıyla yeterli oluyor.Bu set ile yaptığımız sayısız denemeler sayesinde flaş kullanımı hakkındaki bilgilerimi birkaç adım öteye taşıyabildim. Amatör seviyede tabi.Saygılar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın