Tamer DURSUN 172 Oluşturuldu: Mayıs 30, 2011 Paylaş Oluşturuldu: Mayıs 30, 2011 Selamınaleyküm. Epey oldu aslında başlayalı. ilk Makinamı aldığımda 16 Yaşındaydım Pocket makin ve kullan at sonra ispanyol malı bir 35 mm. Sonra Zenit kullandım 2 tane sonuncusu hala durur. Bu arada bir sürü Kompakt makiinam oldu Bir tanede Nikon um vardı L20 ve derken Panasonic Lumix DMC FZ100 kullandım. en son. DSLR ye geçme zamanının dayanılmaz baskısıyla D3100 ü aldık yetmedi tabiki 18-55. Ve birde 70-300 tamron ekledik ekipmana Şimdilik Bu kadar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tamer DURSUN 172 Ekim 24, 2011 gönderildi Yazar Paylaş Ekim 24, 2011 gönderildi Selamınaleyküm. Epey oldu aslında başlayalı. ilk Makinamı aldığımda 16 Yaşındaydım Pocket makin ve kullan at sonra ispanyol malı bir 35 mm. Sonra Zenit kullandım 2 tane sonuncusu hala durur. Bu arada bir sürü Kompakt makiinam oldu Bir tanede Nikon um vardı L20 ve derken Panasonic Lumix DMC FZ100 kullandım. en son. DSLR ye geçme zamanının dayanılmaz baskısıyla D3100 ü aldık yetmedi tabiki 18-55. Ve birde 70-300 tamron ekledik ekipmana Şimdilik Bu kadar.Allah Rızası için bir merhaba diyen yokmu yahu. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Ekim 25, 2011 gönderildi Paylaş Ekim 25, 2011 gönderildi Selamlar Tamer bey hoşgeldiniz yeni sistemimiz için baya bir ugras verdik artık yayında ve hizmetinizdeyiz... Tekrar sorunlarınız varsa yazabilirsiniz.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
akın yüce 32 Kasım 15, 2011 gönderildi Paylaş Kasım 15, 2011 gönderildi Allah Rızası için bir merhaba diyen yokmu yahu.Merhaba Bende de sigma apo dg 2 var.... Standart kitin yanına yeni başlayanlar için 50mm 1.8 yeterlidir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın