Yasin Korkmaz 56 Oluşturuldu: Eylül 14, 2015 Paylaş Oluşturuldu: Eylül 14, 2015 Arkadaşlar, ben makinemde video çekim modunda manual olarak iso ayarlamaya çalıştım ama olmuyorBu seridemi yok?Sadece video çekim modunda otomatik iso değeri kullanbiliyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikontürk 7 Eylül 14, 2015 gönderildi Paylaş Eylül 14, 2015 gönderildi O menüde iso duyarlılığının otomatikte olduğunu siz de görüyorsunuz sanırım? Orası otomatik olunca sizin iso değerini belirlemeniz imkansız, çünkü bunun yönetimi makinada demektir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Korkmaz 56 Eylül 14, 2015 gönderildi Yazar Paylaş Eylül 14, 2015 gönderildi Evet biliyorum..Sadece o yöntem var, ondan onun fotoğrafını koydum..Benim istediğim ISO'yu manual ayarlamak, fakat video çekerken iso'yu manual ayarlamayı başaramadım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikontürk 7 Eylül 14, 2015 gönderildi Paylaş Eylül 14, 2015 gönderildi Video imkanını DSLR sisteme ilk olarak entegre eden marka Nikon'dur. Bu akımı D90 modeliyle başlatmıştır. İlk modellerde video çekimi esnasında parametrelerin değeri değiştirilemezken teknoloji ilerledikçe bu mümkün olmaya başlamıştır. Örneğin video çekimi esnasında diyafram değerini değiştirebilmek de bunlardan biridir.Şimdi bazı modellerde sizin istediğiniz mümkün ise bazı modellerde mümkün olmayabilir. Elinizdeki modelde bu mümkün müdür bilmiyorum. En kesin çÖzüm kullanım kılavuzuna başvurmaktır. Burada aynı modeli kullanıp da sizin istediğiniz noktaya vakıf olmayanlar olabilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Korkmaz 56 Eylül 14, 2015 gönderildi Yazar Paylaş Eylül 14, 2015 gönderildi Teşekkürler bilgi için.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan 274 Eylül 14, 2015 gönderildi Paylaş Eylül 14, 2015 gönderildi otomatikten çıkarıp bırde kurcalayın ama ıso otomatık daha ıyı kendı ayarlıyor ıste en güzel kalıtelı cekımı.. yutubda videolara bakın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Korkmaz 56 Eylül 15, 2015 gönderildi Yazar Paylaş Eylül 15, 2015 gönderildi Sanırım D5100ün yazılımını yükseltiyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın